Напишете дума/думи за търсене

Бенките предсказват бъдещето

Нос - бъдете внимателни, ако имате бенка на върха на носа. Говори за нестабилност и проблеми в отношенията, които ще изграждате. Бенка между двете ноздри спира потока на енергия и води до проблеми. Освен това подсказва, че притежателят  е някой, който работи здраво. Бенки отстрани на носа, близо до ноздрите, подсказват за човек, който се оправя добре с парите и може да спестява.

Брадичката - означава упоритост, решителност, воля. Това може да доведе до успехи или провал в зависимост от това как използвате тези качества в живота. Може и да означава нужда от промяна или пътуване (защото брадичката винаги се движи).

Устните - ако имате бенка близо до десния или левия край на горната устна, значи сте любители на вкусната храна, щедри сте и сте ценители на качеството. Бенка близо до долната устна означава, че децата ви ще постигнат успех.

Вратът - вратът формира връзка между главата и тялото или между духа и физическото. Бенката там ще попречи на потока на енергия и ще доведе до разочарование. Бенка в центъра на врата показва необуздан характер, който може да накара околните да страдат.

Ръката - бенките под лакътя издават, че притежателят им е състрадателен , а тези, разположени между лакътя и рамото, говорят за това, че лесно може да се сдобиете с пари.

Гръдният кош - той символизира сила, така че бенката там показва висок статус в обществото или висока позиция в работата.

Корем - пъпът е много важна точка в китайската астрология, така че колкото по-близо е бенката до него, толкова по-щастлив ще бъде нейният притежател.

Ръцете - петънцата, разположени по тях, говорят за това, че сте сръчни, което може да ви донесе много пари.

Гърбът - издава за това, че носите товар или трябва да работите много, за да успеете. Успехът е постижим, просто ще ви отнеме повече време.

Краката - бенка на бедрото е символ на сексапил и подсказва за някого, който е смел и екстровертен. На прасеца - здравословни проблеми, най-вероятно причинени от много работа. Тези, които имат бенки на коленете, са късметлии, които лесно ще спечелят пари.

Гърдите - бенките там, показват това, че сте грижовна майка и ще заемете добра позиция в обществото заради това.

В китайската астрология успехът на децата, които една майка роди, повлиява на нейната репутация и сила. Бенка на зърното гарантира успех на децата ви във всички сфери на живота им.

Ходилата - имате способността да сте добър лидер. Ходилата са символ на пътуване и на търсене. Хората ще бъдат привлечени от вас и ще искат да ви следват. Може също така да е белег за това, че ще получите признание за добрите си дела.

Дупето - бенката там е белег за добра репутация, щедрост и склонност да помагате на другите.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X