Напишете дума/думи за търсене

Изберете си жаба, за да откриете своя път към богатството

Знаете ли защо фън шуй-статуетката за привличане на богатство е с формата на жаба? Това е така, защото в древен Китай жабата символизира Ин, лунното начало, богатство и дълголетие.

Вижте един интересен тест, който ще ви помогне лесно да установите източника на своето богатство. Разберете в коя сфера ще сте най-продуктивни и реализирайте печалба точно сега, пише checkonline4you.com.

1. Източникът на вашето богатство е някаква публична професия. Да сте център на вниманието е вашето призвание. Трябва да обърнете внимание на журналистиката, модния бизнес, “голямата сцена.” Като цяло, опитайте да се движите в посока, където можете да сте видим през цялото време.

2. Вие сами сте източник на богатството си. Вашата логика, идеи и мисли не само са в крак с времето, а са напред преди всички. Можете не само ефективно да разработите нова система, но и качествено да модернизирате старата. Вашият остър ум и широта на мисълта ще се реализират идеално в правото, науката и финансите.

3. Основното богатство на вашия живот е вярата, дълбока, силна и непоколебима. Планините могат да се преместят, морето да излезе от бреговете си, но вашата вяра е винаги с вас. Тази ваша черта ви помага в професии, където другите се нуждаят от помощ като учител, лекар, свещеник.

4. Вашият ключ към богатството е работа в екип. Важно е за вас по време на процеса да сте заобиколени от сродни души: роднини, колеги, съотборници, любими. С други думи, тези, които ви подкрепят във всяка ситуация и споделят вашите мисли.

5. Всичко, което е свързано с домашен уют, комфорт и живота – е вашият път към богатството. Помислете внимателно дали не е време да отворите собствен ресторант, кафене или магазин за кафе, да станете моден дизайнер, цветар, готвач и дори и градинар!

6. Вашият живот минава под мотото: “Движението е Живот” . Тази ваша активност и постоянно движение напред могат да ви донесат значителни приходи. Как? Просто се опитайте да се докажете в области, свързани с туризма, пътуванията и активен спорт. Вие ще видите как ще се подобри вашият живот!

7. Задвижва ви една неустоима жажда. Това не е непременно алчност и жажда за пари. Вие сте един от онези хора, които се опитват да вземат всичко от живота, лакомо да се наслаждават на всяка секунда. Обърнете внимание на ресторантьорския бизнес и развлеченията. A куп емоции и удоволствия, които ще ви носи работата, могат ефективно да ви донесат изобилни парични потоци.

8. Всички видове шоу, фестивали – са източник на богатството ви. Можете да станете аниматор на детски партита, фотограф, шоумен, музикант. Важното е във вашата професия да има ярки цветове, защото сивата монотонна рутина определено не е за хора като вас.

9. Може би никой не чувства и не съчувства на хората по-добре от вас. Идеална за вас е работата като психолог, както и креативна творческа дейност, където можете да изразявате себе си.

10. Строга доброта – това е другото ви име. Вие живеете под мотото: “Направи добро на другите..” В този случай вие имате строги принципи и практики, към които се придържате. Ето защо можете да работите в полицията, или да служите в армията, както и в области, където има нужда от градивна критика.

11. Такива хора със сигурност трябва да имат свой бизнес, за предпочитане свързан със строителството, защото те могат да създадат нещо, което ще служи на другите в продължение на много години. Вие сте отличен анализатор и лесно можете да дадете ценен урок на база свои и чужди грешки, а това е много важно, когато се планира да се започне бизнес.

12. Всички, което е свързано с метали и скорости. Вие сте разбрали правилно, че имате нужда от професия, свързана с транспорт, особено с автомобили.

13. Вашето призвание на света – да дарявате радост и топлина на другите. Професиите, които могат да ви донесат богатство – да създавате основи, да измисляте глобални идеи, да сте основател на стартиращи предприятия. По принцип, да подготвяте почвата за нещо голямо и дългосрочно.

14. Върховно чувство за хумор – това сте вие. Имате възможност да изразявате себе си в области, където тази способност е от особено значение. Във всеки случай, където и да работите, вие винаги ще бъдете в центъра на компанията. Основното нещо е да бъдете внимателни с шегите, защото те не се разбират от всички.

15. Трябва ви професия, свързана с чистота и стерилност. Можете да бъдете лекар, фармацевт или учен.

16. Източникът на вашия паричен поток – е зад планините, зад моретата и океаните, в далечна страна. Между другото, най-добре е да изберете професия, свързана с вода (тя играе важната роля във вашата съдба).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X