Напишете дума/думи за търсене

Гери Дончева стана четвърта по красота в “Мис Глобал”

Моделът Гери Дончева, която преди време стана популярна в рекламата със сиренцето, бе избрана за четвъртата по красота в конкурса “Мис Глобал” във Филипините.

Победителката е Джесика Пърт от Австралия, а преди българката са само представителката на Камбоджа Вирджиния Прак и ирландката Лорна Мърфи. Дончева получи още и титлата “Мис Талант”.

Финалът на конкурса бе в четвъртък вечерта в Пасай - град край филипинската столица Манила. В петък президентът Бениньо Акино организира парад в президентството в чест на победителките в конкурса, съобщи Дончева от профила си във фейсбук.

“Сутринта започна силният вятър, а точно по това време ние снимахме фотосесия по бански на открито, точно на плажа! Щеше да ни отвее, а Мис Южна Корея буквално бе повалена на земята по гръб. Вятърът беше помитащ. Косата ми за две минути стана от красиво къдрава, с обемни къдрици на нищо неприличаща оросена скромна косица...”, описа българката в социалната мрежа тайфуна, който преживя там преди дни по време на една от репетициите.

“Мис Глобал” се прави за трета поредна година. Миналогодишната носителка на титлата е канадката Ела Мино.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X