Напишете дума/думи за търсене

8 признака, че ти знаеш как да го обичаш

Вчера събрах за вас някои истини, свързани с любовта на мъжа към жената. В основата си това са всеобхватната му грижа и закрила, силата, с която се бори за мечтите ви и очите му - онези две полукълба, в орбитата на които има само едно слънце - вие.

Днес ще погледнем от другата страна на любовта. Как обича жената, когато обича абсолютно.

1. Ти нямаш нищо против той да е по-силен, по-умен, по-деен

Дълбоко в природата ни е да гледаме на мъжа до нас като на закрилник. Той е този, който ще пребори четириглавия змей и ще дойде на бял кон да ни спаси от затвора на нашата кула. Лошото е, че много момичета влизат в конкуренция със своите половинки и не допускат те да са по-дейните и по-силните в двойката. Ако ти се възхищаваш на смелостта на човека до теб, ако ти обожаваш начина, по който той сбъдва живота ви и не изпуска нито една ваша мечта, ако ти си най-големият почитател на работата му и неговият най-силен поддръжник във всичко, вероятно любовта ти е огромна, а твоят мъж - истински щастлив човек.

2. Ти му спестяваш някои проблеми, макар да знаеш, че в негово лице ще имаш абсолютна подкрепа

Не желаеш да го тревожиш и не му споделяш за кавгата с колега, или за това как продавачът на обувки е опипал крака ти, защото не искаш той да се тревожи, да изпитва болка или ревност. Ти знаеш, че ако той научи за продавача на обувки, още утре ще е в магазина и ще поиска извинението му, но не го вкарваш в тази случка, за да му спестиш напрежението и тревогата.

3. Ти си неговият Дом

Ако той е твоят Свят, ти си неговият Дом. Всяка вечер го чакаш с любимото му нещо за хапване, но най-вече го очакваш с вълнение и нетърпение. Обгръщаш го като топла пухена завивка, като сладък сън. Създаваш уют във всичко, което имате, и му даваш сигурност и спокойствие, каквито не може да намери никъде другаде. Ти ходиш на пръсти, когато той спи и танцуваш щастливо, когато се прибира с добра новина. Ти се стремиш да го посрещаш всеки ден красива, а менюто да е интересно, къщата да ухае добре и децата да са приспани.

4. Ти му даваш пълна свобода

Не си от момичетата, които ще се нацупят, щом техният човек пожелае да отиде на риболов за уикенда с приятели. Може би ще ти е малко скучно, а може би и малко самотно, но ти си представяш колко ще е щастлив той да хукне по реките и да остане в мълчание с Природата за няколко часа, и това мигом прави по-щастлива и теб. Разбира се, свободата е свързана с доверие, но щом го обичаш толкова, ти със сигурност имаш пълна вяра на мъжа до теб. Затова с радост го пускаш по света, защото знаеш, че където и да отиде, когото и да срещне, той винаги ще се върне при теб. Само при теб.

5. Ти си двигател на мечтите и успехите му

Никак не е клише, че зад всеки успял мъж стои по една мъдра жена. Обикновено това налага някаква жертва от страна на момичето, но ти го обичаш толкова, че неговите мечти са на първо място за теб. Когато той изпадне в криза или забрави да преследва младежките си мечти, ти си първата, която ще запали мотора и ще избута вашата кола обратно в пътя към сбъдванията. Твоята любов е толкова необикновена, че твоят мъж не може да спре да мечтае и никога няма да се почувства слаб и негоден за постигане на целите си.

6. Ти си безусловно негова

Казват, че флиртът с други хора заздравява брака. За теб това са пълни глупости. Ти имаш очи само за един мъж и за твое огромно щастие това е мъжът до теб - мъжът в твоя дом, в твоето легло, в твоето сърце. Ти никога не флиртуваш, за да повдигнеш самочувствието си или да си доказваш някакви неща, защото и самочувствието, и всичко важно за теб получаваш у дома от своя мъж. Той усеща колко си негова и това за него означава много.

7. Той е единственият, когото искаш за баща на децата си

Това е много силен и показателен инстинкт при всяка жена. Цялата ни природа впряга интуицията си, когато става въпрос за деца. Ако разпознаваш в своя партньор бащата на децата си, любовта ти е дълбока и нежна. Покажи му го - ако и той те обича по същия начин, няма причина вашата приказка да не бъде написана с щастлив край.

8. Ти си Жената, която го кара да се чувства Мъж

В днешното еманципирано време така сме свили перките на силния пол, че все по-малко мъже имат самочувствието на такива. У вас нещата не стоят така. Ти си нежната част от вашия тим, която се грижи за всеки детайл от бита, без да изостава в своите знания, умения и таланти. Но когато дойде време за решения, ти знаеш, че има един човек, на когото можеш да се опреш и той никога няма да те разочарова.

Той никога няма да те разочарова... Повярвайте, момичета, ако имате това усещане за вашия мъж, вероятно той наистина никога няма да го направи. На мъжете им е нужно нашето доверие, нашата сила, която понякога идва и от нашата слабост, и нашата безпределна любов. Ако днес ти си се разпознала в тези признаци, вероятно ти наистина имаш вкъщи един щастлив принц. Може да не е на бял кон, но си е твоят!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X