Напишете дума/думи за търсене

Кои хора са по-добри в леглото?

Кортни Лав - шантавата вдовица на Кърт Кобейн, не спира да повтаря, че е богиня в леглото. Блондинката е убедена, че това е така, защото е грозна, макар че има голям шанс нейната чалнатост да е притегателната й сила всъщност. В едно интервю изпълнителката твърдеше, че хубавиците не правят нищо друго в кревата освен да стоят и да чакат с отворени крака любовниците си. „По-хубавичките жени за окото никога не са представлявали заплаха за мен. Защото те са лениви и почти безучастни в секса. Не ми е интересно да играя тяхната кокетна игра и без проблем им предоставям желания от тях сексуален обект, който най-вероятно умира от скука с манекенските им задници.”

Дискриминационната приказка, че по-непривлекателните жени се раздават като за последно в кревата, може би има своето логично обяснение. Дамите, които не са с моделски мерки и с лицевите пропорции на Мерилин Монро, осъзнават, че не могат да предложат задоволителна естетическа наслада и затова се стремят да подарят физическо удоволствие. Те са по-склонни на повече интимни компромиси, отколкото „неустоимите” жени. Красавиците са свикнали в 90 процента от случаите да са пасивни в леглото, защото количеството на мъжете, които са в краката им, е огромно и те нямат недостиг на ухажване.

Каквото повикало, такова се обадило

Същото е и при господата, които размахват огромните си доказателства за мъжественост. Мъжете, които притежават достойнства по-големи от нормалните, не си правят труд да бъдат всеотдайни. Вярват, че предоволните им сантиметри вършат чудеса, но истината е на изток от оргазма. Наскоро на сватба една приятелка забърса трътлест олисял мъж, макар и притежаващ лазурен поглед, а после не спря да хвали чудесните му сексуални трикове, с които я изстрелял на върха на младоженската торта.

Така че бракувайте красотата, вече има нова мода – колкото по-грозен, толкова по-сексуално отворен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X