Напишете дума/думи за търсене

Нещастна сама или нещастна с него?

Поемете инициативата

Ако се чувствате самотни, шансът и любимият ви да се чувства така, е огромен. Но най-вероятно той е заклещен в цикъла на емоционалното ви разединяване и се чувства безпомощен да разбие този омагьосан кръг. Опитайте се да инициирате разговор, на който темата е нещо, за което наистина го е грижа.

Създавайте споделени изживявания

Ако половинката ви е в другата стая и гледа поредния мач, отидете при него и се опитайте да издържите поне едното полувреме. На почивката го помолете да ви разясни конкретна ситуация. Този ваш внезапен интерес към игра, която доскоро не сте понасяли, може да го обърка, но поне ще активирате отново комуникация помежду си. Веднъж тръгнала, после ще надграждате.

Опитайте се да погледнете през неговите очи

Колкото по-дълго сме с един човек, толкова сме по-склонни да си мислим, че сме наясно с мислите на другия. Истината е, че понякога сме наистина далече от Рая. Затворете очи и се опитайте да си представите света, който той от време на време населява, и погледнете с неговите очи. Това е ви помогне по-добре да разберете чувствата и мислите на партньора си, което ще ви направи по-съпричастни и разбиращи. Нещо, което със сигурност ще възстанови понакърнената ви връзка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X