Напишете дума/думи за търсене

6 урока от перфектната жена - гейшата

Любовта е изкуство. А в източните традиции любовните отношения са много специален вид изкуство. И въпреки че съвременните двойки могат да се похвалят с еротични умения, няма да е лошо да научат нещо и от гейшите.

Японските гейши са институция. Те се различават съвършено от европейските хетери и куртизанки. Гейшата е идеалната жена. Тя не е проститутка за каквато много хора я смятат. Нейната философия е на жена, която може да решава проблемите във всички сфери, да разговаря с любими хора, дори и с най-комплексираните за това какво действително ги вълнува и интересува. Гейшата е преди всичко естетическо явление, а след това - еротично.

Пълно доверие

Нито една гейша няма да вика, за да я чуят. Тя говори тихо, поверително, спокойно, нежно, но всички я чуват. Ако в спалнята възникнат някакви проблеми, не се бойте да говорите за тях с любимия човек. Може би искате да промените нещо в обичайния сценарии? Постарайте се нежно и ласкаво да насочите партньора към интимен разговор. Поговорете поверително с него, изслушайте го внимателно и му покажете, че вашите сексуални отношения не са ви безразлични. Хармонията в спалнята започва с душевния контакт.

„Не” на скуката и привичката

Всяка гейша знае добре, че скуката и навикът са един от най-големите врагове на удоволствието и секса. За да не ви се случва това, постарайте се да отделите на любовната игра повече внимание. Не се притеснявайте да разглеждате еротични списания, да гледате еротични филми, за да откриете "неизвървяни пътеки" по пътя на взаимното удоволствие.

"Сепун" - изкуството на виртуозното докосване с устни

За ползата от целувката е писано твърде много. Само че доста двойки забравят, че в началото на тяхната любов тя е била истинско, неописуемо, ярко, чувствено удоволствие. Целувката - това в същност е мостът, който води от визуалния контакт към телесния. Тя може да бъде толкова емоционална, че някои двойки са готови да продължат този момент до безкрайност. Но тук не става дума за дежурното "млясване" по бузата, а за истинска целувка - по устните, по затворените клепачи, по шията... и така нататък по цялото тяло на любимия човек. Пъхнете върха на езика си в ухото му и с бързи движения симулирайте сношение. Той непременно ще ви помоли някога да го повторите. Целувката не е просто ласка, а малък полов акт. Много жени признават, че могат да изпитат оргазъм по време на дълга и качествена целувка. Докосването е отличен стимулатор, което всяка гейша владее до съвършенство.

Синхронно дишане - абсолютно доверие

Изкуството на любовта прилича на танц. Опитайте не просто да се движите в унисон, а да синхронизирате дишането си с дишането на партньора по време на секс, за да създадете усещането за пълно единение.

Чистота на помислите

Когато пристъпвате към свещеното тайнство на любовта, изхвърлете от главата си всички проблеми. Ако мислите ви витаят някъде далече извън пределите на спалнята и са заети с всекидневните ви проблеми, скоро вие ще се превърнете в бездушна кукла, с която сексът e безинтересен. Представете си, че правите любов не вкъщи, в леглото, а на брега на морето, направо на пясъка, а над вас са милиардите звезди.

Използвай интимните си мускули

Когато ги "приемали на работа", подлагали източните жрици на любовта на следния тест - трябвало, държейки на главата си запалена свещ, да успеят да докарат мъжа до оргазъм в поза седнали върху него, като използват само интимните си мускули. Това съвсем не е лесна "задача", защото не са много жените, които умеят да владеят мускулите на влагалището си. Гейшите постигат това умение със следните упражнения - всяка сутрин и всяка вечер свиват и разпускат мускулите на влагалището си по 20-30 пъти. Тази поза повишава и потентността на мъжа с 30-40%.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X