Напишете дума/думи за търсене

Дни на кариерата с швейцарски колежи по туризъм и хотелиерство

Четири от най-добрите колежа по туризъм и хотелски мениджмънт в Швейцария, обединени в Swiss Education Group, организират Международен ден на кариерата в туризма и хотелиерството в София, Пловдив, Варна и Бургас от 23 до 26 април, съвместно с агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“.

Swiss Hotel Management School (SHMS), Hotel Institute Montreux (HIM), IHTTI, School of Hotel Management and Design и Cesar Ritz Colleges, ще представят своите програми, които обединяват швейцарските традиции и опит в хотелиерството със съвременните тенденции в мениджмънта. Освен възможностите за обучение, ще бъдат разкрити и малки трикове, с които да впечатлите бъдещите работодатели и да дадете летящ старт на кариерата си – от мотивационното писмо до поведението на интервю за работа.

Присъствието на събитията е безплатно, но изисква предварителна регистрация ТУК.

Колежите, част от Swiss Education Group (SEG), предлагат широка гама бакалавърски, магистърски и следдипломни курсове в сферата на хотелиерството, туризма, събитийния мениджмънт, бизнеса и кулинарното изкуство. Програмите се преподават на английски език и включват две платени работни практики в Швейцария или в чужбина. За да гарантира успешната реализация на своите възпитаници, SEG си партнира с луксозните часовници Hublot, експерти с дългогодишен опит за Louis Vuitton и Nespresso, една от най-големите и стабилни швейцарски банки – UBS, както и майстор готвачът на сватбата на Принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Четирите швейцарски колежа се радват на сътрудничества с много реномирани световни хотелски вериги и се гордее с факта, че над 80% от завършилите студенти стават топ мениджъри или собственици на бизнес в рамките на 5 години след дипломиране. Два пъти годишно се организира и международно кариерно изложение, в което участват над 70 от водещите международни туристически компании – Radisson, Hilton, Star Woods, Kempinski, Best Western, Holiday Inn, Hyatt; Fairmont; Accor Group; Movenpick, Ritz-Carlton, Marriot и Shangri-La и др.

Международните дни на кариерта в туризма и хотелиерството, организирани от Swiss Eucation Group в партньорство със Скай Лайнс, ще се проведат от 23 до 26 април във Варна, Бургас, София и Пловдив.

- Варна - 23 април, 15:30 часа, хотел "Голдън тюлип"

- Бургас - 24 април, 15:30 часа, хотел "Мираж"

- София - 25 април, 18:30 часа, хотел "Маринела" (бивш "Кемпински")

- Пловдив - 26 април, 18:30 часа, хотел "Тримонциум"

Присъствието на събитията е безплатно, но изисква предварителна регистрация ТУК.

X