Напишете дума/думи за търсене

Как да си изберем парфюм с телефона

Всеки се е сблъсквал с нескончаемото досадно заравяне във флаконите в парфюмерийните магазини. Изборът на правилната миризма изобщо не е лесна работа. Свързан е с обикаляне по моловете и главозамайване от ухания. За щастие вече има приложения, които ни отменят виртуално в тази ароматизирана задача.

Scents

Това е виртуално списание, което е достъпно чрез едноименно приложение и е посветено изцяло на парфюмите. Наричат го още „Библията на парфюмите”. В него ще намерите информация за последните аромати, как да се нанасят и като бонус предлага интервюта със звезди.

Perfumance

Приложението позволя да направите собствен профил, по който базата данни се ориентира в най-правилния избор на аромат за вас. Помага и за най-добрите миризми, подходящи за приятели и членове на семейството ви, като се базира на характеристиките, които сте посочили.

The Fragrance

Апликацията предлага информация за повече от 150 парфюма. Запознава ви с тяхната история през годините, дава достъп до снимки, лога и информация за базовите им съставки. Ако ви е оскъдна информацията за вашата любима миризма, има линкове, които водят до сайтовете на съответната марка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X