Напишете дума/думи за търсене

Защо е добре да използваме парфюмен крем

Всеки крем, душ гел, сапун има свой аромат. Когато добавите и любимия си парфюм, понякога комбинацията от ухания излиза извън границите на добрия вкус. Точно затова много аромати пускат цели линии, включващи освен парфюм и пяна за вана, душ гел, лосион за тяло. Как да се ориентирате в морето от ухания?

Кремовете като допълнение: нанесете аромата на слоеве

Истинските почитатели на един или друг аромат често мечтаят не просто да го усещат на кожата си, но и да се загърнат с него като с шал. Когато използвате парфюмен крем за тяло, ще помогнете да аромата да се „наслои” по кожата.

Благоуханието, излъчвано от крема, и аромата на самия парфюм не са напълно еднакви, но в същото време си подхождат и допълват. Освен това, когато използвате парфюмен крем, уханието става по-трайно и се съхранява напълно до следващото вземане на душ.

Тайна 1

Ако имате намерение да си слагате парфюм, може да използвате лосион или крем за тяло без аромат или такъв от същата серия като парфюма. В противен случай рискувате да смесите различни ухания и вместо приятно „наслояване” да получите лоша комбинация от неприемливи миризми. Именно затова истинските маниаци на тема парфюми ползват козметика с натурален аромат, за да позволят на парфюма си да се разкрие в правилния „ключ”.

Алтернатива на парфюма

Парфюмният крем изпълнява не само функциите да ароматизира, но освен това се грижи за здравето на кожата, помага да я поддържаме в тонус, хидратира я, прави я по-еластична. Кремът може да се използва и без съответния парфюм, ако искате да нанесете аромата в по-мек, ненатрапчив и естествен вариант. Например, ако го използвате след вечерния си душ или вана, ще усетите как ви обгръща дискретно секси ухание – истинска ароматерапия за вас и половинката ви за през цялата нощ. Резкият аромат от парфюма ще възбуди сетивата ви и може да ви попречи да заспите, докато тънкото излъчване от крема ще успокои нервите и ще ви приспи.

Един от вариантите за използване на парфюмните линии е да прилагате парфюма през деня, а кремът – през нощта. Още един плюс на по-деликатното ухание от парфюмите кремове е, че много мъже не понасят твърде силните миризми, носещи се от половинката им. Парфюмен крем може да използвате и в горещите летни дни, когато нанасянето на парфюм може да предизвика кожни раздразнения.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X