Напишете дума/думи за търсене

Идеи за приятелски подарък с малко пари

Не е задължително вниманието към хората в близкото ви обкръжение винаги да е сензационно опаковано и да има етикет. Подаръкът, изработен със собствените ви ръце, може да сложи в малкия си джоб и най-скъпия от магазина. И със сигурност ще бъде оценен от човека, за когото е направен. Защото е по-личен от всеки друг и носи частица от този, който подарява.

Цветя в кутия

За изпълнението на този проект не ви е нужно друго освен ножица, хартия и лепило. Не е необходимо да купувате кутията, макар че това може да ви улесни доста. Достатъчно е да се сдобиете с шаблон, да изрежете по него тялото на кутията и капака и да залепите, където трябва. За направата на цветята използвайте множество малки листчета в правилна или неправилна форма и ги слепете около топче хартия. Дръжките не са задължителни. Затворете кутията, завържете я с атрактивна панделка и сте готови. Със сигурност вашият подарък ще се радва на внимание - цветята ще останат свежи за дълго, а и не се налага да се поливат и торят.

Нещо в рамка

Вие познавате най-добре нея или него и знаете какво би им доставило радост. Дали ще бъде ваша обща снимка, нещо по арт, пейзаж, колаж, портрет, мозайка от камъчета, конци, сухи листа... Развихрете въображението си и го сложете в рамка. Нея може да закупите от магазина или да я сглобите сами. Не е нужно да е дървена. Може да я направите и от подръчни материали – картон, летви, клони.

Нещо в буркан

Той не струва много, а и не се налага да го опаковате. В буркан може да сложите почти всичко. Навити свитъци с добри пожелания, екзотични подправки, сухи ароматни цветя, свещ. С повече време и желание дори може да го нарисувате отвън. Ако бюджетът ви позволява, пробвайте със специални бои за стъкло.

Бонбонен букет

Защо не. Необходимо ви е известно количество индивидуално опаковани бонбони, които може да завиете допълнително в шарена хартия за повече ефект. Набодете ги на бамбукови шишове за дръжки или използвайте тел, обвита с хартия. Аранжирайте бонбоните под формата на букет, украсете с хартия и стегнете с панделка.

Креативно ръкоделие

В тази графа попадат ръчно плетените шалове, шапки, ръкавици, за които са ви нужни известни умения, но и чантите собствено производство. Може да ги изработите лесно и с подръчни материали. Е, не и без помощта на шевната машина. Дизайнът е изцяло във ваши ръце, декоративните елементи също. Пришийте по желание атрактивни копчета или пъстри ширити, или просто подберете достатъчно интересен и закачлив плат за изработката на чантата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X