Напишете дума/думи за търсене

Искаш нещо в секса? Ето така се прави

Когато стане дума за секс, устата е в една от главните роли. И не, не говоря само за невербалното й ползване, ами и за онова, когато от нея излизат, облечени в думи, желанията и похотливите ви мисли.

Ако се чудите откъде да започнете, отговорете си от какво най-много сте привлечени в него.

Какво е нещото у него, на което не може да устоите и сте готови да скочите в най-близкия креват или някакъв негов заместител, ако наблизо нямате подходяща мебел за любов.

Дали е дупето му, завидният му гръден кош, силните му ръце, лицето му, когато ми гледа похотливо, що пък не и неговите възголеми ходила. Не се свенете, а му говорете разюздано. Започнете с комплиментите, те доста разгорещяват.

С думи му обяснете какво го чака, ако е добро момче и разходи кучето вместо вас или се научи да пуска пералнята. Разкажете му за благинките, които ще го споходят. Бъдете интимни и секси с думите.

Не се срамувайте да споделяте собствените си въжделения между чаршафите. Ако си фантазирате как той ви гони с черпака из апартамента, кажете му. Колкото и странно да звучи в началото, кой знае – може да се окаже още по-опитен готвач, отколкото предполагате.

Дори и да не обича да го командвате особено, със сигурност би направил дребно изключение с непорасналото си его, ако преди размяната на ласки, го изкомандорите сексуално. Заповядайте му своите мераци. Бъдете уверени в своите искания, защото няма нищо по-възбуждащо за сигурния в себе си мъж от самоуверената жена.

Примерно вербално сексуално меню

Ако имате любими дънки или друг вид дреха, в която го намирате за особено неустоим, издишайте откровението си сластно в ухото му. Със сигурност вашето придихание ще направи тясна предната част на панталоните.

Има дами, които много се възбуждат от мъже, извършващи физическа дейност. Ако усетите, че е на ръба да се ядоса, задето вместо да гледа поредния мач, му се налага да смазва пантите на вратата или да завинтва болчетата на колелото на детето, споделете, че умелото му боравене с отвертка ви кара да искате да му отвинтите сетивата.

Други от нас се възбуждат от потното тяло на мъжа до себе си. Ако сте от тях, а той обича да ходи на фитнес, помолете го да не се къпе в залата, а да запази малко спортни феромони и за вкъщи. Това със сигурност ще го накара да тренира по-бързо и да ви люби по-чевръсто.

Не забравяйте да откровеничите и за това какво най-много ви доставя удоволствие в секса. Ако обичате той да е отгоре или зад вас, не пропускайте да му го кажете по време на акта.

Ако обичате да доминира над вас, кажете му, че няма нищо по-секси за вас от това той да ви подчинява от време на време.

Понякога ролите са разменени и вие сте в ролята на строгата господарка. Не е нужно да купувате скъп еротичен реквизит, за да подсилите фантазията си. От време на време едно просто изречение „Съблечи се и легни веднага“ е достатъчно, за да направи чудеса и за вашата и за неговата възбуда.

Харесва ви да го наблюдавате, докато свършва. Или пък ви харесва стерео усещането на собственото ви потъване в неговите очи, докато той бавно изчезва във вас, тогава не пазете тази малка тайна само за вас, а го подарете вербално и на него. Това ще го накара да бъде още по-всеотдаен между чаршафите.

Ако има нещо, което ви кара да се виете от кеф, не се стеснявайте. Не само оставете на езика на тялото да говори, но и ползвайте устата си, за да изразите гласно, това, което усеща снагата.

За някои от нас целувката е незаменима част от целия сексуален спектакъл. Ако той обаче оставя настрана този афродизиак, не му мислете много, ами му кажете, че искате да ви целува от пъпа през ушите, та чак по най-дълбочинните ви интимности.

Каквото и да решите да му кажете, не се спирайте. Вербализацията на желанията е половин оргазъм. Разбира се, ако той знае какво да прави с вас и когато затворите устата си, или я отваряте само за да пуснете на воля доволните си стонове.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X