Напишете дума/думи за търсене

Иванка и Джаред - какво не знаем за любовта на президентската щерка на САЩ (Снимки)

Иванка Тръмп и Джаред Кушнър са заедно от десет години, имат три деца и много общи заглавия в медиите. "Космополитън" представи списък с неудобни подробности за двойката, които изплуваха след избора на Доналд Тръмп за президент.

1. Още от началото на връзката си, те имат общо име, подобно на Бранджелина- Джей-Ванка. По това време Иванка настоява, че те двамата са само приятели, докато не са засечени да се целуват в боулинг на Таймс Скуеър, а после се появяват заедно на концерт на Maroon 5 и на модно шоу, когато връзката им става публична. Той накратко я нарича Ива. 

2. Иванка описва първата им среща като "Най-добрата сделка, която сме правили". Запознава ги строителен предприемач с надеждата те да сключат бизнес сделка, но в крайна сметка те се влюбват един в друг. 

3. Разделят се за кратко през 2008 г. заради различия в религията. Майката на Джаред Серил е имала пръст в раздялата, но те се събират малко след това. Иванка приема юдаизма, но дори и тогава тя има проблеми с бащата на Джаред. 

4. И двамата са работохолици. "Джаред не се притеснява от моята работа, той също е невероятно зает", споделя самата Иванка. Тя добавя, че дори и като се приберат, те отново работят един до друг. 

5. След годежа им, Иванка се научава да готви. "Бях изключително некомпетентна в кухнята. Най-вероятно тогава щях да потърся дори и как да сваря яйце. Има нещо женствено в това да можеш да посрещнеш съпруга си с готова вечеря", казва Иванка, като добавя, че най-хубавият подарък, който Джаред й е подарявал е пасатор, защото тя обича супи.

6. Джаред и Доналд Тръмп са се сближили бързо заради нея и недвижимите имоти. Източници твърдят, че когато той е признал на Доналд, че нещата между него и Иванка вървят страхотно, той го е предупредил да бъде наистина сериозен преди да предприема каквото и да било. 

7. Младоженецът не помага изобщо с планирането на сватбата. За сметка на това, 5.22-каратовият пръстен на Иванка е изцяло по негов дизайн. 

8. Доналд Тръмп е вдигнал ужасен тост за младоженците. Той сам признава пред "Пийпъл", че просто им е пожелал да "Бъдат щастливи и да се радват на живота си". 

9. Сватбената им песен е тъжна. Песента ''This year's love'' звучи и по време на раждането на първото им дете Арабела. 

10. Като сватбен подарък, родителите на Джаред им подаряват спа уикенд, а Доналд ги води на голф със Самюел Л. Джаксън и Антъни Андерсън в Национален голф клуб Тръмп, където беше и самата сватба.

Превод и редакция: Иванина Цонева 

Иванка Тръмп и Джаред Кушнър СНИМКИ: Инстаграм
Иванка Тръмп и Джаред Кушнър СНИМКИ: Инстаграм
Дъщеря им Арабела Роуз Кушнър
Дъщеря им Арабела Роуз Кушнър
Синът им Джоузеф Фредерик Кушнър
Синът им Джоузеф Фредерик Кушнър
Арабела, Джоузеф и Тиодор, който се роди в края на март тази година
Арабела, Джоузеф и Тиодор, който се роди в края на март тази година

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X