Напишете дума/думи за търсене

Телефонни приложения за домакини

Мъжете често имат грешното схващане, че домакините нищо не правят по цял ден, а само си клатят краката вкъщи. Да, ама не!
Тяхната работа не почва в 8 и не свършва в петък, и няма почивка в събота и неделя.
Те поддържат уюта у дома и почти никога не се оплакват, че няма кой да им помогне. Вече има - ловки програмисти са измислили приложения специално за дамите, които освен че работят в офиси, се трудят и като домакини вкъщи.

OurGroceries

Ако все пак съпругът ви е така добър поне да пазарува, накарайте го да инсталира тази апликация. Така няма да забравя повече прясното мляко, а в хладилника ви няма да се търкалят прекалено много яйца.

Clean Freak Cleaning Schedule

Подходящо за работещи майки. Приложението е своеобразен график, в който са разпределени задачите по почистването между всички членове на семейството.

Doctor At Home

Приложение за платформата Android, което ще ви даде идея как с домашни средства може да си помогнете в случай на астма, болки в гърба, настинка, диария, треска, главоболие и повръщане. Всяко заболяване е симпатично придружено от рисунка, която ни помага по-лесно да разберем състоянието, в което се намираме.

The Fridge

Вече няма да се чудите на какво мирише в хладилника ви. Апликацията позволява да въвеждаме датите на изтичане на продуктите, за които тя ще сигнализира своевременно.

CookWizMe

Чудите се постоянно какво да готвите. Инсталирайте CookWizMe, то ще ви снабдява с нова рецепта всеки ден.
-----

Glympse

Ако постоянно се чудите защо на мъжа до вас му трябва толкова време да се върне от бакалията или заради него все изстива вечерята, може да поканите върху телефона си това „шпионско“ приложение. То ви дава възможност да изчислите почти с точност неговото прибиране у дома, както и скоростта, с която се движи. Може да го питате кога ще се прибере и да знаете по-добре от него отговора. Но твърде вероятно е на него да не му хареса, че го следите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X