Напишете дума/думи за търсене

Да пратя ли SMS на бившия? Стига с тия глупости

Не казвам, че е лесно да си тръгнеш от една връзка, но колкото по-бързо го направиш, толкова по-живително ще живееш оттук насетне. Независимо дали след години животът ще ви събере отново или в самотна вечер сте решили да съживите спомените си, въздържайте се от това да му пращате съобщения. Ето няколко хрумки, които ще ви държат настрани от телефона на бившия.

Блокирайте номера му
Ако сте собственик на iPhone с операционна система iOS7 или по-висока версия, то тогава имате късмет. Този смартфон ви дава възможност да блокирате конкретен телефонен номер. Ако бившият се опита да ви пусне sms, този режим няма да го позволи. Това ще ви спести чудене дали и какво да му отвърнете. Разбира се, ако нямате такъв телефон и такава опция под ръка, най-лесно е да изтриете този контакт от паметта и картата.

Инсталирайте приложение
Ще се учудите колко много приложения по темата има. Едни ви позволяват да блокирате себе си от всичките му профили в социалните мрежи. С други триете общите ви снимки от Facebook. Има и такива, които уведомяват приятелите ви, когато се опитвате да се свържете с бившия. Тогава със сигурност голям срам ще берете.

Скрийте дейността му в интернет
Ако не искате да ви се пречка пред очите дори във виртуалното пространство, то тогава го "заглушете" в Twitter, спрете да го следите във Facebook и Instagram.

Намерете си ново развлечение
Впуснете се в нещо, неприсъщо за вас. Спрете да слушате музика, която ви напомня за него. Загледайте сериал, различен от любимия на бившия ви партньор, ходете на места, на които шансът да го срещнете граничи с рандеву с динозавър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X