Напишете дума/думи за търсене

Места, които са чудесни за туризъм през 2019-а

Сеул, Южна Корея

Суел е в последните етапи от завършване на новата си Skygarden – преобразувана магистрала в пешеходна зона и обществено пространство, изпълнено с ботаническа градина с оранжерии, библиотеки и магазини за цветя.

Чокекирао, Перу

Не толкова пренаселен, но еднакво впечатляващ като Мачу Пикчу, е перуанският град Чокекирао. Въпреки това, изграждането на първата трамвайна линия, водеща до руините, се очаква да се завърши в най-скоро време. Така пътуването до там ще се сведе до 15 минути.

Бордо, Франция

Бързоскоростен влак, въведен тази година, позволява стигането до Бордо от Париж за 2 часа. Голямото разнообразие на вино и кулинарни предложения правят този френски град задължителен за посещение през 2017 година.

Хокайдо, Япония

Хокайдо като дом на редица популярни ски курорти е известен с неговия нереален прах през зимата. По време на летния сезон надделяват кануто, риболова и наблюдението на китове.

Антарктида

Превъзходна дестинация за авантюристите представлява домът на множество пингвини, тюлени и китове – Антарктида. Препоръчително е да организирате своето пътуване дотук възможно най-скоро, имайки в предвид поразителните ефекти от глобалното затопляне.

Оман

Също като Иран, Оман преживява своя връх в изграждането на луксозни хотели. Друга задължителна спирка в страната е тематичният парк, ориентиран към семействата, който трябва да отвори врати през 2017. Посетете и джамиите, които се издигат на фона на невероятния планински масив.

Исландия

Това бе доста привлекателна дестинация за американците през тази година. Исландия предлага уникална природа от Синята лагуна до водопада Гълфос, както и не особено скъпи полети.

Гренландия

Ако вече сте посетили Исландия или искате да избегнете тълпите от туристи, посетете Гренландия. Страната стана още по-известна през тази година с откритието на по-стара от 400 години акула. Тя е подходяща и за наблюдение на Северното сияние.

Лаос

Често пренебрегвана заради своите съседки Тайланд и Виетнам, Лаос вече заема централно място на сцената. Красивата страна е изпълнена с древни и будистки храмове, просторни оризища и зашеметяващи планини, покрити с буйна джунгла.

Бермуда

Ако розовите плажове не са достатъчна причина, за да посетите Бермуда, то отидете, заради Американската Купа – най-старият международен спортен форум, който дестинацията ще посрещне през 2017 година.

Осака, Япония

Осака е градът, който най-бързо е увеличил своя брой посетители през тази година. Той представлява интересен контраст между старото и новото, където можем да срещнем замък, датиращ още от 16 век.

Национален парк „Рантамбор”, Индия

Според световни издания две трети от популацията на тигри по света се намира в Индия. Ако искате да изживеете авантюристично сафари, считайте, че това е мястото.

Хюстън, Тексас

Градът печели своите туристи с впечатляващите ги хранителни магазини, бургери и следобедна закуска.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X