Напишете дума/думи за търсене

35 усмивки – формулата на успешния флирт

Когато става дума за запознанство и флирт, жените понякога са нерешителни. Оказва се, че не са необходими специални умения, за да му завъртите главата.

В книгата си „Разшифроване на любовта" (Decoding Love) британския психолог Ендрю Трис разкрива тайните на съблазняването, които действат най-ефективно и бързо, за разлика от останалите женски уловки. Специалистът по флирт обяснява, че ако искате да привлечете вниманието на един мъж към себе си и да го накарате да се запознае с вас, трябва да му се усмихвате. Зрителният контакт и 35 усмивки за час - това е печелившата формулата.

Експериментите показват, че зрителният контакт води до запознанство в 20% от случаите, а ако е съпроводен с чести усмивки, успехът е 60% гарантиран.

Мъжете най-често обръщат внимание не на красиви жени, а на такива, които им изпращат зрителни сигнали и усмивки. Те категорично заявяват, че се впечатляват повече от жена с красива усмивка, отколкото от такава с безупречен макиаж.

По този въпрос и жените са съгласни с представителите на силния пол. 73% от тях признават, че когато един мъж се усмихва, им се струва по-привлекателен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X