Напишете дума/думи за търсене

Идеи за ред на бюрото (галерия)

Метална решетка

Без значение къде е работното ни място - в офис или у дома, с времето натрупваме край него десетки дребни неща - листове, химикалки, кламери, бележчици и т.н. Кутиите на бюрото са вариант за съхранението им, но има опасност по-бавно да намираме нещата, които ни трябват. Затова е разумно да организираме на видно място пространство за поставянето им. Ето няколко варианта, които може да се приложат и при работните зони за учениците вкъщи.

Дъски с щипки

Те са доста удобни за поставянето на видно място на различни бележки. Освен това може да се разиграват много варианти с дизайна и цветовете на дъските.

Рафтове

Това е най-обичайният и очевидният вариант, особено ако бюрото е по-широко и край него има достатъчно пространство. Добър е, защото дава големи възможности за избор на цветове и размери.

Метална решетка

Дъска с перфорации
Дъска с перфорации

Тя е актуална за скандинавски и индустриални интериори. В известна степен внушава лекота.

Дъска с перфорации

Най-често тя е метална, а начините на закрепване са оставени на фантазията на собственика й.

Панел със стърчащи клечки

Панел със стърчащи клечки
Панел със стърчащи клечки

Донякъде прилича на предишната идея, но най-често е от дърво. Стърчащите от отворите клечки са отличен начин за фиксиране на различни предмети.

Рейлинг

Рейлинг
Рейлинг

Металната пръчка, която най-често използваме в кухнята, влиза в действие и край работното място. Функционално най-добре тя се комбинира с рафтове.

Въже

Въже
Въже

Това вероятно е най-лесният начин над работното място да се закачват бележки и снимки. Трябват щипки, кламери или нещо друго, което подпомага закрепването.

Висящи джобове

Висящи джобове
Висящи джобове

Може да се изработят и със собствени усилия, особено ако са останали стари дънки или други здрави парчета плат.

Висящи папки

Дъски с щипки
Дъски с щипки

Тази идея е удобна, ако се работи с по-голям обем документи постоянно.

Магнитна дъска

Магнитна дъска
Магнитна дъска

И тя може да е интересен декоративен елемент, включително благодарение на малките магнитчета, с които към нея ще се закрепват различните предмети.

Коркова дъска

Това е един от най-познатите начини да се поставят на видно място важни бележки. Още повече, че в известна степен внася и усещане за уют заради материала, от който е направена.

Снимки Квартблок

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X