Напишете дума/думи за търсене

Наслада в интимните моменти и за жените

При група жени раждането или гинекологична операция е преломен момент в сексуалния живот. Те установяват, че при интимен контакт силата и пълнотата на усещанията не е като преди. Това не е свързано със загуба на интерес към партньора, а с настъпилите анатомични промени във вагиналната област – мускулите се отпускат (т.нар. вагинална релаксация), а влагалището се разширява.

Патентованите процедури Лазерното вагинално подмладяване (LVR®) и Дизайнерската лазерна вагинопластика (DLV®) реконструират интимната област и увеличават сексуалното удоволствие на жената. Те са създадени и разработени от американския хирург д-р Дейвид Матлок, който освен че ги практикува в своя Laser Vaginal Institute of America®, провежда обучения и сертифицира лекари от цял свят с право да ги извършват. Единственият сертифициран за България специалист е д-р Илия Калчев от ЛЕЙЗЪР МЕД. „В желанието си да изглеждат и да се чувстват по-секси и стегнати, жените пристъпват към корекции и в интимната област - от ремоделиране на малките и големи срамни устни до намаляване диаметъра на вагиналния канал, който се увеличава с възрастта, ражданията или поради комбинация от двете“, споделя д-р Калчев.

Лазерното вагинално подмладяване (LVR®) e едночасова хирургична процедура, с която се коригира вагиналната отпуснатост и се увеличава сексуалното удоволствие при жените. На практика, след процедурата жената е не само тясна, но и стегната, което рефлектира върху силата на изживяването. С лазер се намалява размерът на структурата, връща се тонусът й и естетически се оформя. Към Дизайнерската лазерна вагинопластика (LVR®) се насочват жени, които искат да подобрят външния вид на вулварните структури (големи и малки срамни устни). LVR® и DLV® са уникални като техника и резултати и категорично нямат заместител.

За допълнителна информация:

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01

www.lazermed.bg

X