Напишете дума/думи за търсене

9 невероятни филма, които всяка жена трябва да гледа сама

© (c)Universal Pictures

Има филми за душата, филми за смях и такива, които ти дават прекалено ценни житейски уроци. Представяме ви някои от лентите, които ще ви накарат да се замислите.

Да срещнеш Джо Блек

Филмът разказва за медийния магнат Уилям Париш, чийто живот е ненадейно навестен от „Смърт” – млад мъж на име Джо Блек. Всичко заплашва да върви по план за смъртта, докато не се влюбва по-малката дъщеря на Париш..

Какво искат жените

© (c)Paramount Pictures
© (c)Paramount Pictures

След инцидент женкарят Ник Маршал започва да чува какво си мислят жените. Първоначално използва това за своя изгода, но навлизайки в женската психология, започва да разбира какъв е светът на другия пол.

Свекървище

© (c)Spring Creek Productions
© (c)Spring Creek Productions

След прекалено много години в търсене на правилния мъж Чарли най-накрая го намира, но той върви в комплект с майка си. Тяхната идилия е заплашена от прекалено властната свекърва, която не иска да се примира с факта, че синът й вече не е само за нея. Звучи ли ви познато?

Дух

© (c)Paramount Pictures
© (c)Paramount Pictures

Идилията на влюбена двойка е прекъсва за миг, когато мъжът е убит от уж случаен уличен крадец. Историята е доста по-дълбока, но в крайна сметка духът на убития намира начин да се върне, за да каже да пръв и последен път на любимата си, че я обича.

Сексигри

© (c)Columbia Pictures Corporation
© (c)Columbia Pictures Corporation

Катрин и Себастиян са богати тийнейджъри, които са доведени брат и сестра. Двамата играят опасна игра в стил Дон Жуан. Когато Катрин предизвиква брат си да съблазни девствената дъщеря на директорката на училището, нещата стават сложни и влюбени.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X