Напишете дума/думи за търсене

Няколко предупреждения за секса в банята

Писнало ви е от секс в леглото и търсите нещо по-така.

Опитайте на балкона, на пода в коридора, в колата, в кабинката на лифта, но за нищо на света не припарвайте до банята.

Едно е да се къпеш с половинката си, друго е да се опитваш да изпиташ оргазъм под душа.

Ето ви 5 аргумента в подкрепа на тази препоръка.

Счупен пенис

Виждали сет онези табелки в заведенията, които ви предупреждават за това, че подът е току-що избърсан и мокър, нали? Карат ви да сте по-предпазливи в стъпките, защото не ви е все тая дали няма да нараните дупето си, удряйки го в твърдите плочки.

Същото се отнася и до банята. Душът е измислен, за да подпомага фрактурите не само на крайниците, но и на пениса.

Ако много сте набрали на любовника си, тогава му предложете едни бързи и опасни ласки под душа, но ако не искате партньорът ви да изкълчи или счупи члена си,, по-добре не се правете на акробати под душа.

Представете се, ако вие се подхлъзнете, докато той е във вас.

Китайско водно мъчение

Опитвали ли сте някога да правите фелацио под душа? А?

Ако не сте, нека ви посъветвам да избягвате това упражнение. Още повече ако не сте състезател по синхронно плуване или друг воден спорт, който ви е направил половин амфибия.

Достатъчно трудно е да дишаш на сушата, докато пенисът му е в устата ви, а сега сложете и вода в уравнението. Очите, носът, гърлото всичко ви е с една крачка по-близо до китайско водно мъчение.

Счупени зъби

В баните има порцелан, детайли от неръждаема стомана и керамика. Нито една от тези материи няма да е благосклонна към зъбите, ако се халосате в тях, докато получавате оргазъм. Със сигурност обаче ще отворите работа на зъболекаря.

Неприятни инфекции

Защото сте целите във вода, натуралният ви лубрикант на вагината ще се отмие без проблем. И не, водата не помага за добрата смазка. Когато пенисът и вагината са раздразнени и по-сухи, това е предпоставка за инфекции.

А това със сигурност не е много секси.

Половинчата хигиена

Ако сте решили да съвместите къпането със секс, трябва да сте наясно, че половината ви тяло ще остане недостатъчно добре измито. Не знам как е при вас, но аз предпочитам моят оргазъм да е хигиенизиран добре.

Все пак, ако сте решили да се любите под душа, ето няколко пози за целта.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X