Напишете дума/думи за търсене

Капаните след първия секс с нов партньор

Психолозите твърдят, че съдбата на двойките се решава на сутринта, след като са прекарали първата нощ заедно. Възможно е те да са имали и преди това интимни отношения, но всеки е спал у дома си. Когато влюбените решават да се събудят заедно, в едно легло, това е важно събитие в живота им, макар че едва ли го осъзнават. Струва им се, че най-важното се е случило през нощта. А всъщност от това колко комфортно се чувстват на сутринта, зависи бъдещето на връзката им.

Утрото - хубаво или мрачно

На сутринта след първата нощ заедно жизнените ритми на двамата рядко съвпадат. Единият може да е тип “чучулига”, а другият - “сова”. Единият да е свикнал веднага да става от леглото, другият - да се излежава малко. Единият - да се събужда в добро настроение, другият - да не може да дойде на себе си, докато не изпие чаша кафе. В момента на събуждането ние мислено възпроизвеждаме събитията, случили се снощи и си представяме какво ни очаква днес. Но това става само ако сме в обичайната за нас обстановка. А когато се събуждаме на чуждо място и с друг човек в леглото, може да се събуди у нас тревога, дори желание да избягаме.

Съвет

Постарайте се да се справите с тази тревога и не правете прибързани изводи. Дори да ви се иска човекът до вас по-бързо да си тръгне или пък вие да напуснете по-скоро неговия дом, не го показвайте. Това е лош знак за бъдещето на вашата връзка. А колкото до различните ритми на събуждане, този, който е на гости, е длъжен да се съобразява с домакина.

По-дълго в леглото

Ако мъжът и жената са влюбени, у тях се заражда желанието да “задържат” времето в леглото. Това е добър признак, защото утринните ласки са по-нежни. И в даден момент може да се събуди отново желание за секс. Сутрешните часове в леглото са и часове на откровения. На човек му се приисква да узнае повече за партньора си, да разкрие душата си пред него...

Съвет

Това може да се превърне в игра с огъня, защото и най-незначителната невярна дума може да разруши магията на изживяваното. Преди да признаете нещо на партньора си, помислете няма ли да го шокирате. Дали той няма да възприеме вашите думи като изискване, за което не е готов? Ако не сте сигурни как ще реагира на вашите откровения, ограничете се с фрази като: “Как спа?”, “Колко е часът?” Тук са важни интонацията - топла, задушевна, и погледът - нежен, влюбен.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X