Напишете дума/думи за търсене

О, Боже! Ще правя секс

Ухажвате се вече девет седмици и половина с господин, който има шанс да се накичи с почетното звание „интимен партньор”. Ходили сте на кино, където трепетно и свенливо сте докосвали ръцете си, целували сте се три пъти, за да отбележите преминаването на първа база и може би най-накрая е дошла вечерта, в която ще правите сладка любов.

У вас започва да пъпли типичната истерия, съпровождаща първия път с нов любовник. В главата ви бълбукат пресмятания от кога не сте ходили на пилатес и колко процента гъвкавост не ви достигат, за да го впечатлите с поза 25 от Камасутра. Истината е, че каквито и уравнения да включите в креватното меню, секс със секс няма равен. И 99 процента от всеки сексуален дебют е обречен на оценка 3 на релси.

Забравете за желанието си да поставите нов рекорд в спринта. Давайте го по-бавно! Не е нужно още от първия път да демонстрирате неизмислени чупки и стойки от кунг футо. И на двамата ви трябва време да напаснете любовния си ритъм, така че не се бесете излишно на чаршафите. След това ще имате достатъчно време да споделяте перверзността си един на друг. Първият път е време за открития. Не се свенете да попитате какво му харесва и споделяйте гласно или не къде се намират вълшебните ви копчета. Няма нищо срамно да разберете дали конкретно ваше докосване е приемливо и приятно за новия ви партньор.

Както няма нищо нередно, ако не сте достигнали до оргазъм при старта на новия си сексуален живот. Не правете грешката обаче три дни подред след първоначалното споделяне на тялото си да питате как е било и харесало ли му е „онова нещо”.

Понякога може да се сблъскате с проблемна ерекция. Тотално нормално е. Не обвинявайте своята „недостатъчна” сексапилност. В крайна сметка и мъжът се пържи на същия притеснителен огън като вас. Помогнете му отново да добие увереност. Ако по време на секс, някой от любовните ви чаркове запецне, най-добре е да преодолеете тази спънка със смях. Сексът трябва да е забавен, а не стерилен и точен до десетична запетая.

Ако любенето не е такова, каквото сте си го фантазирали, не се обвинявайте. Първият път винаги е леко тромав, понякога дискомфортен и неловък, независимо колко сте влюбени. Не правете грешката да сравнявате новия със стария си любовник. Ако при единият е било достатъчно само да потъркате гърди в гениталиите му, за да посипете небето с фойерверки, то не означава, че на следващия това ще му отнесе главата. Не си мислете, че сте загубили интимната си магия, просто за чудесата с новия ви партньор ще ви трябва друга вълшебна пръчица.

Най-важното е да сте отворени за другия. Изследвайте телата си. Целувайте се дълбоко. Наслаждавайте се на допира си, издавайте звуци, забавлявайте се. Не се тревожете дали сте достатъчно добри в леглото или дали ви се вижда рожденото петно на дупето във формата на пуйка.

Фокусирайте се единствено върху това да доставяте и получавате удоволствие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X