Напишете дума/думи за търсене

Може ли да отслабнем с бодирапинг?

Все се чудим как да се отървем от някой и друг килограм. Почваме диети, тръгваме на фитнес, спим повече, но все няма резултат. Представяме ви няколко техники, сред които може да изберете вашия метод.

Техниката боуен

“Ако добавим техниката боуен (активиране на точки по тялото с леко натискане и приплъзващи движения) към добрия хранителен и двигателен режим, ние ще постигнем отслабване много по-бързо. Защото боуен активира вегетативната нервна система и я балансира, като стимулира всички органи да заработят по-добре”, казва специалистът по боуен терапия Георги Илчев.

Бодирапинг

При него тялото се увива с различни бандажи, като в кожата предварително се втрива активен антицелулитен серум. Тялото се обвива с водорасли и морска кал - това се нарича парафанго. Водораслите абсорбират токсините от организма, а епидермисът се изглажда, кожата става мека и гладка. След като тялото се намаже с парафин, водорасли и морска кал, се увива във фолио и в термоодеяло, което работи на температура, по-висока от тази на човешкото тяло. Целта е да се създаде ефектът на микросауна, като се предизвиква изпотяване, което намалява обиколката. Процедурата трае около час и половина. В случаите с по-ясно изразен целулит могат да се направят 15 до 20 процедури.

Как действа VellaSmooth

VellaSmooth е позната машина, която действа с комбинация от инфрачервени лъчи (нагряват повърхностно), радио-вълни, вакуум (усилва притока на кръв и изглажда кожата) и ролки (гарантират допълнителен лимфен масаж). Инфрачервената светлина и радио-честотите загряват мастните клетки, разбиват ги на части и ги изпращат към лимфните възли на тялото, за да се ликвидират по естествен път. VellaSmooth използва и всмукване за нежно заглаждане на кожата, така че радиочестотите и светлината да достигат едновременно до желаното място. С намаляване на броя на мастните клетки и влиянието върху междуклетъчните пространства третираната зона става по-гладка и еластична. Радиочестотните вълни предизвикват и микроконтракции, които визуално повдигат и стягат зоната. Цялата процедура трае от 30 до 45 минути. Броят на терапиите се определя индивидуално. Често още след първата процедура се наблюдава мощен стягащ ефект. Обикновено една серия от 12 посещения, направени 2 пъти седмично, за 6 седмици води до добри резултати.

Апаратът Деактор - активира метаболизма

Той действа с акустични вълни (шокови вълни), които предават енергиен импулс на кожата със скорост от 1500 м/сек., без да увреждат тъканите. Тези шокови вълни водят до увеличаване на пропускливостта на клетъчните мембрани и активират метаболизма на мазнините. Стимулират циркулацията на кръвта и лимфния дренаж.

Според д-р Радина Денкова, по този начин мастните клетки бързо се освобождават от мазнините, които се елиминират от кръвообращението и лимфата, а еластичността на мускулите и тъканите се подобрява. Процедурата е безболезнена и трае средно 20-30 минути. За да се постигне добър резултат, са необходими 8 процедури при целулит 1-2 степен и 10 процедури при целулит 3-4 степен. Препоръчва се два пъти седмично провеждане на сесиите. Драгомира Иванова

Белаконтур топи мазнини за минути

Bella Contour топи мазнините в клетките по естествен път и безопасно. С него се прави точна диагностика и се изчислява плътността, участъкът и дебелината на целулита, за да се работи върху конкретните потребности на всеки.

Уникалното израелско изобретение работи на принципа на нискочестотен ултразвуков сигнал и мускулна стимулация. С него се прави точна диагностика и се изчислява на място плътността, участъкът и дебелината на целулита и мастната тъкан, за да се работи според конкретните потребности на всеки човек.

Освен че намалява обиколките с доста сантиметри, уредът разбива целулита, оформя мускулите и стяга кожата. Нискочестотната ултразвукова вълна привежда набелязаните предварително мастни клетки в състояние на клетъчен резонанс и те се освобождават от мастното си съдържание.

Когато мастната субстанция е разбита на липиди, се усвоява от кръвта, оттам попада в черния дроб и през следващите 24 часа се използва от организма като енергиен източник вместо въглехидрати и захари. Резултатът е подобрено кръвообращение и ускорен метаболизъм. Процедурата е безболезнена и трае 40 минути. Ефектът й се проследява след първата, третата, петата процедура.

Резултатът е видим още след първата, особено когато е в участъци като корем, шия, ръце, където има най-вече мастни натрупвания. След приключване на процедурите няма опасност от йо-йо ефект. А ако по време и след терапия та се спазват здравословен хранителен режим, понижен прием на бързи въглехидрати и достатъчно сън, се гарантират дълготрайни жизненост, физически тонус и перфектна фигура.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X