Напишете дума/думи за търсене

Зара е щастлива на екзотичен остров (галерия)

Пълна метаморфоза преживява брадърката Зара.
Варненката, прочула се едно време като първия участник, правил секс в къщата на "Биг брадър", е фитнес гуру.
Варненката работи като индивидуален фитнес инструктор и обслужва главно богаташи. Тренировките й са скъпоплатени и задължително придружени от различен за всеки хранителен режим, който Зара изготвя сама.
Брюнетката е навлязла дълбоко в дебрите на здравословния начин на живот и е обсебена от спорт и правилно хранене.

Брадърката е фитнес инструктор. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ
Брадърката е фитнес инструктор. СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Тя се грижи нонстоп за добрата си форма. От добре сложена и дори прекалено слабичка девойка днес 32-годишната българка се е превърнала в истинска спортна машина. Изваяни коремни мускули, сексапилни бедра и твърдо добре оформено дупе красят една от бившите звезди на риалити формата.

Зара и любимият й съпруг са с изваяни тела
Зара и любимият й съпруг са с изваяни тела

Към днешна дата Зара разхожда прелести предимно на екзотичния остров Пукет. През 2016 г. тя се омъжи за по-младия от нея австралиец Ерик. Младокът, който е плувец и бизнесмен, бързо хлътна по родната фурия.
След година съвместен живот двамата си казаха заветното "Да". Днес демонстрират щастлива връзка, но не бързат да създават наследници.
Дълго време топлеше кревата на Стоте манекенки
Дълго време топлеше кревата на Стоте манекенки

Преди да емигрира от родината, Зара беше свързвана с не един или двама родни бизнесмени. Единствената й публична връзка след шоуто беше с бизнесмена и любител на женската красота Христо Сираков.
Ицо Стоте манекенки глезеше като истинска принцеса Зара, но и с нея връзката му изведнъж приключи. Тогава някогашната изгора на Нед избяга далеч, където намери освен любовта и призванието си.

Брюнетката си живее добре на остров Пукет
Брюнетката си живее добре на остров Пукет

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X