Напишете дума/думи за търсене

9 сигнала, че си на ръба на генерална промяна в живота си

Твърди се, че на всеки 7 години ни се случва по една голяма промяна в живота.

Все едно си се наситил на един тип щастие и хукваш да гониш друго.

Теглиш чертата на един период и време и влизаш стремглаво в друг екзистенциален цикъл.

Има ли начин да усетим, че сме на ръба на ако не пълна промяна, то поне на главозамайваща такава.

1. Бляновете ви става още по-осезаеми

Неща, за които сте мечтали и на които сте отделяли 3-4 секунди доскоро, вече отнемат доста по-дълго от времето ви. Започвате да вярвате, че мечтата ви ще стане реалност.

2. Ставате по-чувствителни

Усещате ли се малко по-чувствителни от обикновено? Вашият мозък, енергия и чувства започват да се променят, а с това и възприятието ви за света. Не е изключено глобалната бедност, войни и прочие ужасии из цялата планета да се превърнат в каузи за вас.

3. Любопитни сте като котка

Искате да научавате нови неща, да сте наясно с техния механизъм на работа и да намерите отговор на всички въпроси, които ви вълнуват. Вече не ви е достатъчно да отидете на кафе с приятелка, иска ви се да разберете от какво се интересува младежът от съседната маса.

4. Екзалтирани сте

Когато започнете да усещате по-голям ентусиазъм спрямо целите, мечтите, плановете и идеите си, най-вероятно сте на крачка от промяната.

5. Губите интерес

Дори и все още да имате своите стари хобита, започвате да търсите нови. Това важи и за хората около вас. Ако започнете да създавате нови приятелства и да не намирате време за настоящите си, е знак за скорошна генерална промяна в битието ви.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X