Напишете дума/думи за търсене

Бенките предсказват бъдещето

Бенката на Мерилин Монро е емблематична.

Имате ли бенки? Мислите, че са просто натрупване на пигмент по краката, лицето или ръцете ви? Според китайските вярвания разположението на бенките дава ценна информация за характера, бъдещето и здравето. С нейна помощ може да избегнем някоя катастрофа и да се насочим към успеха.

Саймън Уонг, който от 30 години се занимава с китайска астрология, обяснява, че анализът на бенките често се използва в източната медицина. Китайските астролози вярват, че промените в тялото са отпечатък от преживения емоционален стрес от събитията в живота ни. Така разчитането на бенките може да ни насочи към енергийните ни канали.

    Чи (естествената енергия) е по-активна в определени части на лицето и тялото в различни периоди от живота на човек. Нейният поток може да бъде насочен или възпрепятстван от позицията на дадена бенка. През тийнейджърските години бенките се увеличават на брой. По време на бременност потъмняват и могат да изчезнат напълно, когато наближим 40-те.

Ето какво пише Уонг за връзката между бенките и характера или бъдещето на притежателят им:

    Челото - ако са разположени в центъра му, това означава, че не умеете да общувате добре с хора, които притежават определена власт - шефа или родителите ви. Отстрани на челото говори за това, че имате енергия, знаете какво искате и как да го получите.

    Веждите - под тях е белег за богатство. Ако е скрита, се смята дори за още по-специална и важна и подсказва за скрито съкровище. Една разположена над веждата, като тази на Анджелина Джоли, е знак за това, че в живота ви няма да ви липсват пари.

Клепачите  - ако бенката е разположена върху тях, това говори за липса на хармония в семейството и склонност да пилеете пари. “Плачещите бенки” - тези под очите, са белег за това, че сте много емоционални.

Бузата - говори за самота, невъзможност да се установите и създадете семейство. Ако е по-близо до устните като тази на Мерлин Монро, е предупреждение за бъдещи инциденти.

Уши - в китайската астрология ушите разкриват характера, така че бенка на тях е знак за харизма и добра репутация. Бенка от вътрешната страна на ушната мида обещава дълъг живот, а такава на върха на ухото говори за интелигентност. Ако имате бенки и върху двете уши, ще бъдете човек с влияние, който ще се наслади на живот с удобство.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X