Напишете дума/думи за търсене

Юлиан Вергов: Влюбен съм

С Диана Димитрова ги спрягат за гаджета. Двамата не потвърждават това, снимка: Красена Ангелова

"Да, имам жена до себе си, но няма да я покажа за нищо на света! Цял живот си останах темерут." Това сподели голямата звезда от тв екрана Юлиан Вергов.

Чаровникът от години не чете клюките за себе си. Играе го самотник, но действителността изобщо не е такава.

"Всякакви глупости се писаха за мен. Като се мина през наркомании и дори че съм бил гей. Всеки човек си има лично пространство, което трябва да се спазва. Дълбоко ме възмущават някои, които разказват в кого са влюбени, с кого се разделят и защо. Някои хора си го търсят, да ви кажа - да пишат за тях, ако ще и лошо. Аз избягвам цялата тази шумотевица. Държа много на жена си. Тя ми дава всичко, защо ми е да търся друга? Ако не те кефи някоя работа или жена, по-добре се гръмни! Но никога няма да покажа жената на живота си пред медиите. И двамата не го заслужаваме", категоричен е Вергов.

Вергов играе лошото момче директор в тв сериала "Откраднат живот", снимка: България днес
Вергов играе лошото момче директор в тв сериала "Откраднат живот", снимка: България днес

Неотдавна слуховете свързваха талантливия актьор с колежката му от сериала "Откраднат живот" - Диана Димитрова. Двамата, освен че го играят влюбени, на няколко пъти бяха засичани на кафета. Засега обаче актьорът нито е потвърдил, нито е отрекъл слуха. Факт е, че жената до Вергов едва ли е "обикновена". От години той споделя страстта към екстремните спортове - кара мотор, сърф, колело, ски, играе хокей, и неведнъж е споменавал, че жената, с която би изкарал живота си, трябва да споделя неговите увлечения.

Един-единствен път сексзвездата е предлагал брак - на голямата си любов Ирина Ялъмова. С бившата асистентка в тв шоуто "Невада" обаче двамата се разминали, а с днешна дата са разделени от години.

"Щастлива съм и без мъжа ми, на нещастна ли ви приличам?", каза ни красивата Ялъмова, когато преди време я посетихме на работното й място. "Ако искате да говорим за предмета на работата ми, с голямо удоволствие. Но всичко лично затова е лично, за да остане само за мен. Дори да говорим за бившето шоу "Невада", пак ще завъртите така нещата, че да стигнем и до темата за Юлиан. На мен обаче не ми се ще", категорична бе тогава Ялъмова.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X