Напишете дума/думи за търсене

Юлиан Вергов: Влюбен съм

Юлиан е от най-талантливите актьори в Народния театър
Юлиан е от най-талантливите актьори в Народния театър

43-годишната красавица в момента работи в рекламния бизнес. По думите на Юлиан Вергов от тв интервю той и сега не знаел с какво точно се занимава Ирина, защото бил зле с компютрите.

Двойката Вергов-Ялъмова е заедно от 2001 г., имат дъщеря Алена на 15 години. Един мъжки и два женски кокершпаньола са причина да са заедно. Още 13-годишна, Ирина се захласнала по 16-годишния батко при първата им среща на къмпинг "Арапя".

"Беше голям гъзар с огледалните си очила", спомня си тя. Но била с гадже. След три години се засекли на Дюни. Юлиан участвал в масов бой в дискотека.

"Мале, как може да го харесам?", помислила си тогава. После той учил 4 лета във ВМЕИ, но му писнало от математика. Приели го в актьорската школа „Любен Гройс“ към НБУ. Ирина отишла там през 1988 г. на интервю за работа. Пред кабинета на ректора седял Юлиан и нагло пушел.

"Тия глупаци искаха да полагам общообразователен изпит, а аз почти бях завършил ВМЕИ", казал й той. Тя пък му поискала цигара. След интервюто я чакал с колата си. "Това е моят човек", помислила си Ирина и му дала телефона си. Не я намерил три денонощия.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X