Напишете дума/думи за търсене

Юлиан Вергов: Влюбен съм

Ирина ще остане голямата любов на актьора, снимка: България днес
Ирина ще остане голямата любов на актьора, снимка: България днес
След няколко години се виждат на бул. "Витоша". Той е с гадже и две кокерки. Тя пък е с кокер. Подметнала, че е добре да оженят кучетата си. Юлиан й дал номера на мобилния си.

По-късно се виждат на улицата. Юлиан пак е бесен. Има един фетиш - слънчевите си очила. Току-що са му ги откраднали. Насреща му - Ирина с гадже. "Много си се разхубавила, да не си се омъжила", пита я Юлиан. Тя започва да го бомбардира с есемеси. Той отговаря. Отиват да се разходят с кучетата на Витоша.

След няколко дни последва предложение за женитба. Без дори още да са спали заедно. Но тя изчезнала. След три месеца се появила. Насрочили дата за сватба, когато била бременна към 7-ия месец. Във въпросната неделя по телефона се обадил служител да напомни, че имат час за ритуала. "Не зная къде е", казала тя. Актьорът от своя страна по същото време черпел приятели в кръчма за това, че няма да се жени.

"Вече съм предлагал веднъж брак, едва ли ще го направя отново", категоричен е с днешна дата най-желаният български актьор.

С киевчанката ги свързва добро приятелство, снимка: личен архив
С киевчанката ги свързва добро приятелство, снимка: личен архив

Юлиан: Щях да умра в леглото с Мила Йовович!

Много са актрисите, запленени от чара на Юлиан Вергов. Една от най-популярните е Мила Йовович. Двамата се срещат на снимачната площадка на филма "Четвъртият вид".

"Да се целуваш с Мила е много хубаво. Направихме доста дубли - то беше едно мачкане, едно гнявене. Аз бях умрял от притеснение. И изведнъж да си легне с един балкански субект, когото не познава." Докато чакахме да се снима сцената, отидох да се разведря при гримьорките, които се лакираха. И взех, че си лакирах ноктите на краката в розов цвят. И ме извикаха на снимките. Така отидох. Мила, като ме видя, прихна да се смее. След това направихме любовните сцени", смее се актьорът.

Днес това момче празнува 48. Честит да е!

Лили Ангелова

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X