Напишете дума/думи за търсене

Тони Димитрова: Ако трябва да избирам - дебела жена или малък човек, по-добре да съм дебела

Не се ли уморявате понякога от това да сте силна, активна, можеща всичко жена? Не ви ли се ще да се опрете на нечие рамо, някой да сваля от вас товара от време на време?

Да, уморявам се, но не се оплаквам. Така е трябвало да стане. Рядко някой иска да поеме част от товара, по-скоро този някой ти слага още някой и друг товар. Но пък толкова много жени са в това положение, че си мисля, че отдавна силната част от човечеството е женската.

Моят принц някъде се бави, може би е уморен. Вярвам, че е някъде и ако се появи, имам толкова много да му кажа или пък да помълча.
Моят принц някъде се бави, може би е уморен. Вярвам, че е някъде и ако се появи, имам толкова много да му кажа или пък да помълча.
Досега житейската Ви равносметка каква е?

Че тъмните и тъжните неща в живота ми са по-малко от светлите. Че през всичките тези години съм успяла да заобичам много хора и да ги направя свои приятели, че съм сигурна в приятелството на толкова много от тях, че това ми е огромна част от силата. Че в живота си досега съм гледала да съм на страната на доброто и справедливото, че не съм измамила, предала или излъгала някой и че имам искрени поводи за радост и спокойствието да гледам хората в очите.

Какво си помечтахте за идните години?

Само да сме здрави - тогава и мечтите си заслужават, и сбъдването им е истински празник. Да изпея още песни, да се смея до припадък, да не се притеснявам, да изиграя още роли ( Тони участва в пиесата „Диагноза: Едит Пиаф” на драматичен театър „Адриана Будевска”- Бургас - бел.ред.), да ми е светло и чисто в душата. Да ми е здраво и добро детето, защото ако това не е така, всичко изписано по-горе няма смисъл.

Чакате ли голямата любов? Какъв трябва да е Той?

Мисля я. Това е по-точната дума. Моят принц някъде се бави, може би е уморен, леко побелял, може би и той само ме мисли. Вярвам, че е някъде и ако се появи, имам толкова много да му кажа или пък да помълча. Не го сънувам често, не го чакам с нетърпение, знам, че го има, а кога... не знам. Ще го чакам и ще се познаем.

Понякога губите ли вяра, че ще се появи?

Аз не мисля за това непрекъснато, все пак имала съм своите преживявания и не се напъвам на всяка цена да намеря някого. Даже изобщо. Не съм ловен тип жена, не се натрапвам, те нещата сами се случват. А ако загубя вяра, значи губя половината си душа. И ще е един полуживот.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X