Напишете дума/думи за търсене

Тони Димитрова: Ако трябва да избирам - дебела жена или малък човек, по-добре да съм дебела

Летяла съм от любов и съм падала с прекършени крила
Летяла съм от любов и съм падала с прекършени крила
Вие сте вечно усмихнат човек. Какво може да ви вбеси?

Имам и своите мрачни дни. Умислена и одремана - и това ми се случва. Наглостта, лъжата, неточостта и арогантността ме вбесяват. Научих се да не мълча, даже понякога съм по- бурна, отколкото трябва. Така че усмивката не ми е дежурна - има я, когато и душата ми се усмихва.

Как се чувствате като актриса? Зная, че това е била ваша отколешна мечта. Няма възраст и граници за това да изпълняваме мечтите си, но щяхте ли да я изпълните, ако не бяхте голямата Тони Димитрова?

Много развълнувана, натоварена с отговорност, която много искам, но и съвсем неизживяваща се като човек, за който няма проблеми. Възхищавам се на артистите, защото са толкова талантливи, толкова труд хвърлят, толкова са ми интересни и да съм част от тях е истинско добро чудо за мен. Чувствам се несигурна, защото толкова искам да съм им равностоен партньор, да се справя, защото това е едно огромно доверие от тяхна страна, което нямам право да не оправдая. Толкова съм им благодарна - и на режисьора Борислав Чакринов, и ги обичам много и завинаги!

На колко години се чувствате?

Понякога съм като тийнейджърка, а понякога като 100-годишна старица. Зависи от емоциите, които ме връхлитат. Но по-добре така, отколкото изхабена, празноглава лелка. Такава със сигурност не съм.

Всичко ли е оправдано, ако е от любов?

Чак всичко не. Познавам жертви на криворазбраната любов, познавам отровени души от любов, познавам любов прераснала в омраза, познавам любов - огромна скука, и най- обидната любов - навик. Оглупяването от любов, късогледство от любов - те не са за мен. Ако я има, любовта не зависи ни от парите, ни от колите и колиетата, нито от килограмите и плешивостта. Любовта зависи само от любовта. И когато я има, тя няма нужда от много думи и описания. И от дълбоки анализи. Както перифразирам една реклама „Не ретбулът, любовта дава криле!”

Има ли възраст за любовта, за страстта?

Няма възрастова граница за любовта, тя не е запазена само за 20-30-годишните. Човек с човек се среща и човек в човека се влюбва неочаквано, без предупреждение, без срок на годност и не по заповед. Само сърцето знае кога и в кого.

Песента, която мечтаете някой да напише за вас, се казва...?

В момента има няколко песни за правене, но нямат още имена. Както и да се казват, по- важното е какво казват! Важното е да са искрени, красиви и да са моите песни. Ако хората ги харесват и намират своите чувства, ако се усмихват или пък се натъжат, значи си е заслужавало да ни има - и мен, и песните ми.

Снимки: личен архив

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X