Напишете дума/думи за търсене

Докато любимата му Емануела спи, Андрей прави клипчета на сина им (снимки)

На морето
На морето

Тези сладки грижи обаче не им тежат, по-скоро са нежната част от промененото всекидневие на двойката.

Андрей Арнаудов и хубавата Емануела Толева

заживяват заедно преди 2 години

По това време тя вече е популярно лице заедно с близначката си Доротея, след като двете участваха в риалити шоуто на Би Ти Ви “Африка: Звездите сигурно са полудели”. Преди това момичетата имаха своя рубрика в “Преди обед” - сутрешното токшоу на телевизията.

“Сестра ми е един от подаръците, които имам от Господ в този живот”, казва Емануела. И го описва така: “Още преди да се роди, връзката между майката и детето е много силна, то е част от теб, чува гласа ти дори когато сте едно цяло. Представете си каква близост е да имаш едно другарче, с което заедно да ви се случва всичко това и дори и в корема на майка си сте двете.”

За Емануела тази близост е нещо, което ѝ е трудно да обясни на хората, които нямат близнаци. Голямата ѝ радост е, че мъжът ѝ го приема като даденост, защото “не е много лесно да знаеш, че жена ти има някого, който ѝ е толкова близък. Необходима ми е честа комуникация с нея, липсва ми, мисля за нея, никога не изскача от главата ми. Винаги сме били заедно и това създава едно спокойствие, знаеш, че

за някого си винаги номер едно

и те обича най-много, подкрепя те. Чип и Дейл от анимационното филмче, ние така си и казваме. Винаги сме били заедно и в добро, и в лошо”.

Дори и малкият Васил сякаш разбрал колко е близка майка му с леля му и се представил като най-послушния племенник, когато останал за една нощ при Доротея. Тя в момента е във Варна и се снима в една от главните роли в сериала “Фалшив герой” на Нова тв. Ангажиментът ѝ се появява по-малко от месец след раждането на Васил и за първи път тя е толкова далече от сестра си и за толкова дълго време.

Но пак намират начин да се съберат. Андрей трябва да замине за Варна, тъй като там е поредният концерт от турнето One Love Tour, което той продуцира, и с него тръгва и семейството му. “Едната вечер ѝ го оставих без никаква подготовка, никога не го беше гледала, нито хранила. А тя се справи перфектно”, разказва Емануела. Сестра ѝ наистина имала голямо желание да го гледа, но това ще стане след края на снимките. Има и още един човек, който мечтае за дълги часове с Васил - майката на Андрей.

“Трябва ми още малко време да свикна с промените, да установя режима му, навиците му и тогава ще го оставям за дълго на майка му. Тя все пак от толкова време чака внуче”, обяснява Емануела. Младата жена е наясно, че няма какво да дели с майката на мъжа си, и не разбира лошите отношения между снаха и свекърва в чуждите семейства.

А това, което е между нея и Андрей, не иска да е на показ, не обича да прави романтичните детайли обществено достояние. Затова лаконично казва: “Съзнателно сме си избрали този път, той ни се е случил и сега трябва да му се радваме и да живеем."

Емануела с Васил на яхта, докато са на почивка.
Емануела с Васил на яхта, докато са на почивка.
5 съвета как се гледа 2-месечно бебе

Не се страхувайте и не се чувствайте неподготвени. Тези чувства губят време, излишни са, защото това, което може да даде една майка на детето си, никой друг не може.

Спете във всеки удобен момент - в кола, трамвай, час и половина следобед, когато то спи.

Доверявайте се на хора, които ви обичат, за помощ и подкрепа в тези месеци, защото за бебето е най-важно майка му да е добре и да е спокойна. Тогава може да му даде максимума от себе си.

Давайте му любов! За децата е най-важно да се чувстват обичани и подкрепяни от родителите си.

Старайте се вкъщи с партньора ви да бъдете толерантни един към друг, да не се карате и да си повишавате тон пред детето. Не е вярно, че то още не чува и не вижда. Напротив! Всичко разбира. Докато не станат големи хора, децата не трябва да чуват крясъци и да виждат как родителите им се карат и имат негативно отношение един към друг.

В двора вкъщи
В двора вкъщи
       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X