Напишете дума/думи за търсене

Защо с разделиха Ники Илиев и Саня?

По-малко от 20 дни преди да отбележат шестата годишнина от сватбата им, Ники Илиев обясни публично, че се е разделил със съпругата си. “Със Саня не сме заедно. Не съм го крил, но не желая да навлизам в повече подробности. Засега не искам да говоря за това. Твърде лично е”, каза актьорът, който е и режисьор, във вторник, 7 август, пред “24 часа”.

Така сложи край на спекулациите по жълтите медии, които ту го скарваха и разделяха, ту го сдобряваха и събираха с красивата му съпруга. И Ники, и Саня винаги са предпочитали

да пазят случващото

се в личния им живот

за себе си

Отказваха да отговарят на нелепите лъжи и измислици по клюкарските вестници и сайтове. Но сега Илиев избра да каже истината за отношенията си със законната му половинка. Самата Саня също за първи път показа тъгата си публично, като публикува две свои снимки, към които написа: “Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш” и “Всичката любов, от която се нуждаем, е в самите нас”.

Ники и Саня на почивка в Гърция преди няколко години
Ники и Саня на почивка в Гърция преди няколко години

Двамата се разделят, след като се срещат за първи път на снимачната площадка, играят заедно в сериал, правят три много успешни игрални филма, а и своя актьорска школа.

Запознанството им е отпреди десетина години на кастинг за нова тв продукция. По това време Ники е вече добре познат – работи като модел, бил е водещ на тийнейджърското издание на БНТ “Мело тв мания”. Поканен е на прослушване, на което му дават да изиграе влюбена двойка с една млада и много красива актриса.

“Още в началото усетих нещо по-специално”, ще разкаже след време той. Тръпката, която сякаш го удря като гръм от ясно небе, не отминава, а напротив – дори се усилва като класическото влюбване от пръв поглед. Ники е впечатлен от красотата, излъчването и нежността на Саня.

Саня пусна този кадър в профила си в инстаграм, към който написа: “Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш”.
Саня пусна този кадър в профила си в инстаграм, към който написа: “Когато те прострелят в сърцето, но имаш силата да продължиш”.

Те започват снимки на сериала “Забранена любов”. Влизат в ролята на Мартин и Елица Константинови, играят брат и сестра. Имат доста общи сцени и постепенно актьорът открива още нови черти у Саня, които го карат да се влюбва все по-силно в нея. Харесва му, че

колкото и крехка

да изглежда външно,

има силен и

решителен характер

и отстоява мнението си докрай. Харесва му категоричността ѝ и липсата на лицемерие.

Тя обаче не може да му се довери веднага. Вече е преживяла една дълга връзка с друг актьор – 7 г. е с Деян Донков. Но в същото време и тя е променена – вече знае накъде иска да се развива, има вътрешна хармония, а и усеща колко силни и чисти са чувствата на Ники и че може безрезервно да му се довери. Не след дълго идва предложението за брак. Ники подготвя всичко в хотела, където са на празника – и вечерята на свещи, и листенцата от рози, разпръснати наоколо, и годежния пръстен. Когато я пита дали иска да му стане жена, тя веднага се съгласява. Но сватбата идва няколко години по-късно, когато двамата вече са преживели общи върхове и спадове, напаснали са характерите си, направили са първия си общ филм.

 Премиерата на “Чужденецът” е на 16 март 2012 г. Оригинален сценарий, прекрасна музика, добра актьорска игра и международна звезда – Кристоф Ламбер, сякаш предвещават успеха на лентата, която обикаля куп фестивали и печели награди, включително и от този за комедийно кино в Лос Анджелис.

Ники и Саня играят главните роли, като голяма част от действието се развива във и около селата Лещен и Ковачевица. Ето защо именно там избират да се врекат един на друг същата година.

Приказна и нереално красива - така говорят за сватбата им и сега всички гости, които са поканени да присъстват на нея. Организацията по нея започва само няколко месеца преди това. В началото идеята на Саня и Ники е двамата да се оженят на поляна в гората над Лещен. Малко преди сватбата променят мястото на церемонията, след като откриват нов терен, който е част от къща в Ковачевица. Харесва им, защото се оказва, че има не една, а две поляни - по-малка и по-голяма, близо една до друга.

Сватбата им е два

дни – в петък,

на 24 август 2012 г.,

сключват

граждански брак,

а на следващия ден, 25 август, е църковната венчавка.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X