Напишете дума/думи за търсене

Страхотният секс се свежда до тези 5 неща

Повечето сексолози и брачни експерти ще ви кажат, че тайната на добрия секс е в доверието в партньора и в увереността в собствените ви способности на любовник. Докато вярата в собствените ви възможности може да ви доведе до тотални върхове извън леглото, то креватът е място, където не може да излъжеш. Винаги лъсват страхове и задръжки.

Сексът е работа за двама. Понякога дори мъжът да иска да направи невъзможното, за да задоволи партньорката си, може да се окаже сексуално несъвместим с нея. Или пък да липсва всякакви емоционална връзка между тях.

Знанието за секса непрекъснато се развива и изискванията към него от двойките също се променя. Вече не става дума само за увереност в собствените ни умения между чаршафите, а се свежда и до тези пет неща:

- Способността да сме на едни вълни с партньора

- Желанието да се учим и да адаптираме

- Желанието да обясним на другия какво ни харесва

- Да сме готови да задаваме въпроси, без да се страхуваме от отговорите

- Готовността да опитаме нови неща, в които все още не сме много добри

Ето защо най-важният начин да бъдете по-уверени в плътските деца е практикуването на радикално самоприемане на вашата сексуална (не)опитност.

Най-важното е да продължите да практикувате, да експериментирате и прилагате това, което научавате в контекста на собствения си брак или връзка.

Не е нужно да сте сексуален вундеркинд, за да може да възбудите партньора си, да се забавлявате в леглото с него и да се наслаждавате интимно един на друг.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X