Напишете дума/думи за търсене

5 причини никога да не си слагаме изкуствени нокти

Напоследък е много модерно върху ръцете на дамите да се кипрят изкуствени нокти. Дългият и заострен маникюрът се превърна в тренд, който явно скоро няма да стане демоде. Със сигурност е доста по-красиво ноктите да са превърнати в творби на изобразителното изкуство, но изкуствените нокти носят своите неудобство.

Преди да инвестирате в такива, вижте причини, които ви съветват за противното.

1. Писане

Тези от вас, които вече имат изкуствени нокти, знаят колко е трудно да се уцели правилният клавиш на клавиатурата. Това е една постоянна битка с граматиката.

Да не говорим колко са опасни дългите изкуствени нокти, когато пишем в социалните мрежи. Едно неволно натискане на "Enter" още преди да сте написали съобщението докрай, може да ви докара голяма беля с половинката или да спъне свалката ви в зародиш с обекта ви на желание. Изкуствените нокти имат собствен собствен мозък, което може да бъде доста неудобно.

2. Белене на портокал

След като си сложите изкуствени нокти, забравете за яденето на портокали. Беленето на този цитрус може да ви сдобие с лека болка, защото кората „дърпа“ фалшивия нокът, което пък го отделя от истинските ви нокти.

3. Обуване на ботуши

Всеки има високи обувки, които трябва да издърпа към коленете си, за да ги закопчае или завърже. Ако няма кой да ви помогне в тази дейност, може би е добре да инвестирате в ниски боти, защото изкуствените нокти не са големи фенове на този вид чепици. Ако имате ципове на ботушите, дори не се опитвайте да ги закопчаете, освен ако нямате излишни пет минути за това.

4. Гримиране

Нищо че използвате четки за грим, понякога се налага да използвате пръстите си за нанасянето на сенките, веднага ще забележите разликата.

С изкуствени нокти това е почти невъзможно да се случи или със сигурност рискувате да загубите око. Дори и да успеете със задачата, след това старателно трябва да измиете ноктите, ако не искате половината фон дьо тен или основа да останат върху роклята ви.

5. Кожни дразнения

На всеки се е случвало да го засърби я коляно, я бедро, я някоя друга част на тялото, докато сме с дънки или друг вид дрехи. Почесването с изкуствени нокти и почти кауза пердута. Каквото и да правите, едва ли ще помогнете за облекчаването на ненадейния сърбеж.

Разбира се, има и предимства на фалшивите нокти. С тях не рискувате да изгорите пръстите си, когато вадите горещата филийка от тостера, няма да се изцапате, ако трябва да вдигнете нещо от пода.

Необичайни употреби на лакочистителя в домакинството

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X