Напишете дума/думи за търсене

Харибо - новата тенденция в маникюра

Трендът за топлите дни в маникюра и педикюра е ярко, дори крещящо. Забравете за френски маникюр и педикюр или за почти прозрачни нюанси. Модата е маникюр и педикюр Харибо – ярък като любимите детски желирани бонбони. Червено, жълто, зелено, синьо – това са основните цветове за тренда, но не се пренебрегват и розово, електриково и цикламено.

Някои залагат само на един ярък цвят, други правят комбинации от по два, а най-смелите слагат различен нюанс на всеки пръст.

Педикюристите съветват все пак да се стараете поне цветовете един до друг да си подхождат или да ги редите в последователността на дъгата - червено, оранжево, жълто, зелено, синьо.

За да изпъкнат цветовете, може да поставите бяла основа – тя подчертава неоновите нюанси на следващите слоеве цветен лак.

За по-скромните

Ако обаче тенденцията в прекалено ярки цветове ви се струва много смела за вашия стил, тогава може да заложите на бонбонен маникюр и педикюр отново в различни цветове, но в пастелните им оттенъци.

Пробвайте комбинации от два нюанса – тъмно розово с бледо розово или морско синьо с тюркоазено или коралово с оранжево. Интересна комбинация е също ментово с коралово.

Друг вариант да разнообразите педикюра, без да сте прекалено крещящи, е да си направите френски педикюр, но вместо стандартната бяла линия да сложите линия от ярък цвят или от различни ярки цветове. Мимоза, кармин или фукция (обички) са най-модерните за сезона.

Някои дами пък залагат на стандартен маникюр и педикюр в един пастелен цвят, а само на един нокът на всеки крак поставят нещо по-крещящо – електриково зелено или циклама. Така са едновременно модерни и стилни.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X