Напишете дума/думи за търсене

Най-горещите трендове за маникюра

Съгласете се, че красотата върви ръка за ръка с добре поддържаните и интересно лакираните нокти. Какво ще властва тази година в света на маникюра?

Като пуловер

Плетка ала пуловер е едно от хрумванията на маникюристите за модерност в техния занаят. Ако искате да добавите още нотка нестандартност, лакирайте всеки нокът в различен нюанс.

Новият френски маникюр

Въпреки че този тренд се води от най-шикозните, има малка вероятност в първия момент неподготвените очи на събеседниците ви да решат, че имате черно под ноктите от работата в градината. Но ако все пак се решите на тази стъпка, то със сигурност ще сте в крак с модата. Може да подчертаете допълните контурите на маникюра с черен молив на очите.

Цвят на върха

Зелено, лилаво, червено, синьо – изберете си каквото ви модерната душа иска. Нанесете безцветна основа, а отгоре направете класически френски маникюр с любимия си цвят. Може да намигнете закачливо със същия нюанс очна линия.

Обърнат триъгълник

Изглежда трудно за постигане в домашни условия, освен ако не си служите достатъчно сръчно и с двете ръце. Но пък резултатът е изискан и забележителен. Обърнатият триъгълник стои фешън контрастно на заоблената форма на нокътя.

Двулентов маникюр

Ако харесвате ноктите си дишащи и необезпокоявани от пластове тежък лак, то това предложение е за вас. Безцветна основа с две ленти върху нея – едната дебела, а другата по-ефирна, ще оставят диря след вас в спомените на събеседниците ви. Семпло, но класно!

Двойно различие

Отдавна не е задължително ноктите да са еднакви един с друг. Може да лакирате един, два или три от тях в тотално различен колорит. На бежовото много му отива старо злато. Върви му е аксесоар за вежди.

Бели графики

Свикнали сме графиките да са предимно в черно, но на ноктите по им приляга тази художествена форма да е в бяло. Изберете си „произведение на изкуството“ и следващия път помолете маникюристът да ви изографиса бели графики.

Вечното каре

Това е тренд, който е почти невъзможно да направите сами. Съгласете се обаче, че изглежда завидно интересно и приляга и на по-сериозни тоалети и на дънки. Може да смените карето с кръгчета, ако кръглата форма повече ви допада.

Перлата – майката на лака

Няма спор, перлените лакове властваха в миналото, имат място в настоящето, ще се вихрят и в бъдещето. Особено прилягат на ръце, които са пофлиртували по-дълго време със слънцето. Перлените сенки също са добре дошли като компания.

Линии в цвят

Този модел е подходящ за дами, които не обичат особените експерименти, но пък са склонни да излязат от руслото на дюса. Плътна основа с металикови линии – безценна комбинация.

Класически брокат

Един чист пласт с брокатен лак и сте готови да заслепите нощта. Подкрепете го с ефектна одежда с перли, пайети или мъниста.

Бяло върху бялото

Това предложение се слави с елегантния си шик. Бяла матирана основа с бял брокат около върха на нокътя – без проблеми може да се нареди сред видовете френски маникюри.

С различно мнение

Не обичате скучното живеене, скучните дрехи, нито скучните нокти. Подарете си маникюр, в който нито един нокът не прилича на другия. Колкото по-шарено, толкова по-шарено.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X