Напишете дума/думи за търсене

Какво казват различните видове бради за мъжа

Кръгла брада

Кръглата брада е една от най-лесните за поддържане - тя е чиста, семпла и стилна. Мъжете с такава лицева прическа не са суетни. Те си пасват най-добре с жени, които не влизат лесно във филми. Артистичните, креативни типове дами са най-подходящи за такива господа, тъй като те споделят един широкоскроен поглед към света.

Bandholz

Този релаксиран, несресан стил отразява щастливия тип мъж. Той е този, който цени времето с приятели, а това го прави перфектната половинка за жени, които обичат да социализират и да са сред хора. Господата с такива бради търсят партньор, който има свой собствен живот извън връзката.

Гарибалди

Добре поддържаният гарибалди изисква грижи и внимание. Мъж с такава брада е много премерен, внимателен тип. Той е най-подходящ за жена, която предлага на партньора си същата грижа и внимание, с които той се отнася към лицето си. Търпеливите и грижовни дами са перфектни за мъже, които предпочитат този стил брада.

Гладко избръснат

Гладко избръснатите мъже ценят реда и точността. Като такива те са най-съвместими с жени, които определят като приоритет своите взаимоотношения, зрели са в размислите си и имат глава на раменете си. Жени, които са дръзки и трудолюбиви, са най-подходящи за този тип господа.

Тридневна брада

Мъжете с набола брада обичат да се мислят за зрели, но те крият игрива страна. За тях са най-подходящи жени, които позволяват на партньорите си да мислят, че те ръководят парада. Жените, които размиват линията между младостта в сърцето и старата душа, ще се справят най-добре с господата, които предпочитат тридневната брада.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X