Напишете дума/думи за търсене

Гери Владева, която обикаля сама по света: Страшно е само първия път

- Чувстваш ли се вдъхновителка?

- Не се чувствам вдъхновителка. Правя нещата, които обичам, вярвам в чудеса и в доброто у хората. Затова и вървя напред и постигам мечтите си.

Повечето хора не смеят да мечтаят; и не вярват, че със собственият си упорит труд и силно желание могат да направят нещата да се случат.

поддържа блога When Woman Travels, където дава съвети на дамите как могат да пътуват сами или с приятелки, без да попадат в рискови ситуации
поддържа блога When Woman Travels, където дава съвети на дамите как могат да пътуват сами или с приятелки, без да попадат в рискови ситуации
- Кои са хората, които вдъхновяват теб?

- Не бих могла да изредя имената на всички. Катрин Деврай, автор на мотивационни книги и жена с изключителен дух е една от тях. Срещнах се с нея при предишното ми пътуване до Австралия и съм щастлива да я нарека приятел.

Грег Мортесън е мъж, който работи усилено за подобряването на женските права и образование в страни като Афганистан. Няма как да не се удивя на отдадеността му. Но освен хората, чиито имена са познати на широката публика, при пътуванията си се срещам с толкова обикновени на пръв поглед, но истински хора-вдъхновители. Всяка такава среща ме учи, че всеки от нас, стига да иска, може да даде добро на света.

А ако познавате други вдъхновяващи жени, пишете ни за тях, а ние ще разкажем историите им. Имейлът, на който може да номинирате своята вдъхновителка, е [email protected].

"Вдъхновителки 2018" е кампания на в. "24 часа" и MILA.BG и ТУК може да прочетете историите на останалите ни героини.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X