Напишете дума/думи за търсене

Историята на Ева Тонева е с холивудски сюжет

Малко от тях са способни да скочат с мен, без да задават въпроси. Идеите ми понякога са наистина невероятни и се иска същата доза смелост без „защо“, „ама как“. Като предложих на Йоли да направим заедно брой, тя държеше да снимам и нейните рецепти. Затова се наложи да летя до Германия. Удоволствието от работата ни е неописуемо, както и реакцията й след като видя кадрите. Тогава тя ми написа „Благодаря ти, че направи ястията ми да изглеждат като от 5-звезден ресторант“.

Който те следи в социалните мрежи, ще се съгласи, че не само твоите рецепти и твоите фотографии вдъхновяват, но и самата ти като жена. Ти често говориш за любов, независимо дали става въпрос за храна или за начин на живеене. Какво й е толкова вкусното на тази любов, Ева?

Аз без любов не мога да живея. Независимо дали е любов към човек, приятел, музика, танц, намирам си я. Получавам я. Не я задържам, раздавам я. Когато не правя нещо с любов, то много си личи. Не ми се получава просто.

Четвърта в света, призната в една съвсем нова област за нас. Имаш ли някакви световни мечти?

Светът е тук. Признание получавам всеки ден. Умея да не пестя признание и от своя страна. Единственото, което спестявам, е критиката, защото според мен тя никога не е градивна. По-нататък искам да имам още книги, не само електронни. Може би авторско кулинарно предаване един ден.

Далеч съм от мечти като това да бъда фууд стилист на някой от известните кулинари. По-скоро мечтая да ставам все по-добра, да вдъхновявам все повече хора, да давам повече и като идеи, и като мотивация, и като любов.

Още от нейните красоти може да намерите тук, както и, разбира се, на нейния сайт: http://evatoneva.com/

А ако познавате други вдъхновяващи жени, пишете ни за тях, а ние ще разкажем историите им. Имейлът, на който може да номинирате своята вдъхновителка, е [email protected].

"Вдъхновителки 2018" е кампания на в. "24 часа" и MILA.BG и ТУК може да прочетете историите на останалите ни героини.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X