Напишете дума/думи за търсене

Най-интересното от шоубизнеса през 2018-а (Снимки)

Цял свят гледа сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Кралска сватба с холивудски край, първа награда "Пулицър" за рапа и изпращане, достойно за Кралицата на соула. Върховете в развлекателната индустрия тази година бяха много, но имаше и някои падения, предаде Ройтерс.

Наградният сезон донесе триумф на Бруно Марс, който получи шест статуетки "Грами", а актрисата Франсис Макдорманд успя да загуби за кратко новоспечеления си "Оскар". Кендрик Ламар стана първият рапър, удостоен с награда "Пулицър". Идрис Елба беше обявен за най-сексапилен мъж в света от сп. "Пийпъл", а Джордж Клуни стана най-високоплатения актьор, главно заради продажбата на компанията си за текила, предаде БТА.

Бил Косби стана първата знаменитост, осъдена за сексуално насилие след зараждането на движението #Аз също. Филмовият продуцент Харви Уайнстийн се предаде в нюйоркската полиция и срещу него бяха повдигнати обвинения за нападения над жени, но той не се признава за виновен. Сериалът на Нетфликс "Къща от карти" се завърна без Кевин Спейси, след като той беше обвинен в недопустимо сексуално поведения. Розан Бар възобнови шоуто си "Розан", но то бързо беше свалено от екран, когато тя сравни сътрудник на Барак Обама с маймуна в Туитър. За извинение Розан Бар каза, че не са я разбрали правилно.

Бруно Марс СНИМКИ: Ройтерс
Бруно Марс СНИМКИ: Ройтерс

Рапърът Кание Уест отново изненада с коментарите си особено когато каза, че робството е избор.

Бил Косби стана първата знаменитост, осъдена за сексуално насилие след зараждането на движението #Аз също
Бил Косби стана първата знаменитост, осъдена за сексуално насилие след зараждането на движението #Аз също

В киното филми като "Черната пантера" и "Луди богати азиатци" спечелиха и публиката, и критиката. Трейлърът за предстоящия римейк на "Цар Лъв" на "Дисни" пък беше гледан от 224,6 милиона души само за един ден.

Певицата Лейди Гага затвърди позицията си в Холивуд с филма "Роди се звезда", за който вече се говори, че е достоен за награди "Оскар". Голяма новина в музиката беше събирането на група "Спайс гърлс", макар и без Виктория Бекъм. Великият Елтън Джон започна прощалното си турне.

Рапърът Кание Уест
Рапърът Кание Уест

Цял свят гледа сватбата на британския принц Хари и американската актриса Меган Маркъл. За разлика от него любимецът на девойките Джъстин Бийбър се ожени дискретно за манекенката Хейли Болдуин.

Певицата Лейди Гага
Певицата Лейди Гага

Актьорите Брад Пит и Анджелина Джоли си размениха обвинения и разводът им се проточи. Певицата Ариана Гранде и комикът Пийт Дейвидсън се сгодиха, но след няколко месеца се разделиха. Бившият приятел на Ариана Гранде - рапърът Майк Мил, почина от свръхдоза.

Брад Пит и Анджелина Джоли се обвиняваха взаимно
Брад Пит и Анджелина Джоли се обвиняваха взаимно

Светът се сбогува с Кралицата на соула Арета Франклин, с физика Стивън Хокинг, актьора Бърт Рейнолдс, създателя на комиксови супергерои Стан Лий, с певеца Шарл Азнавур, майстор-готвача Антъни Бурдейн, ди джей Авичи, дизайнера Юбер дьо Живанши и режисьора Бернардо Бертолучи.

Светът се сбогува с кралицата на соула Арета Франклин
Светът се сбогува с кралицата на соула Арета Франклин

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X