Напишете дума/думи за търсене

Зодиите, които винаги си падат по грешните хора

4. Риби

Рибите са творчески воден знак. Те са нежни, мъдри и състрадателни, но са склонни да витаят из облаците. Желаят да избягат от реалността и затова са склонни към пристрастяване. Зле реагират на самотата. Представителите на тази зодия преследват много сериозно романтиката и любовта. Но заради отчаяните си опити да намерят половинка, те често си падат по хора, които не се интересуват от тях или не са на разположение.

5. Телец

Телците са здраво стъпили на земята, надеждни и лоялни. Те наистина жадуват за чувственост, интимност и любов и правят невъзможното да ги намерят. Недостатъкът на телците е, че са инатливи.

Те са свикнали да получат това, което искат, и тяхното упоритост не им позволява да си тръгнат от място, където не са желани. Хората от тази зодия ще направят и невъзможното, за да съблазнят любовния си интерес, дори ако той не знае за тяхното съществуване.

6. Рак

Ракът е кардинален воден знак и неговата управляваща планета е Луната. Той е най-емоционалният от всички зодии. Раците са най-любящите, грижовни и внимателни хора. Имат вроден копнеж да се грижат и ценят семейството и отношенията си.

Тяхната чувствителна природа често ги привлича към ситуации, в които се влюбват в хора, които не са на разположение.

В характера им е да се раздават и може да отнеме много време, за да се научат да поставят своите нужди пред тези на околните.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X