Напишете дума/думи за търсене

Без диета, без упражнения - тази магическа храна ще ни помогне да отслабнем

Сигурно повечето от вас са си мечтали за магическо хапче, с което да станат точно толкова слаби, колкото винаги са искали да бъдат. Без диети или упражнения. Е, имате късмет! Най-вероятно вече го имате у дома.

Джинджифилът е едно от най-мощните средства за отслабване. Но това не е всичко, което прави това растение. Ако страдате от настинка или алергия, запарката от джинджифил ще ви предложи незабавно облекчение.

1. Сваля килограми

Един от най-простите начини да използвате джинджифил за загуба на тегло е под формата на чай. За да направите тази магическа напитка, трябва само да настържете около 5 см джинджифил, да го варите в 1 литър вода в продължение на 10-15 мин и след това да прецедите течността. Ще получите най-добри резултати, ако пиете този чай преди всяко хранене.

Ако не сте фен на чая като цяло, опитайте да добавите настърган джинджифил към приготвяните от вас ястия. Независимо дали става дума за салатен дресинг, супи, ориз или яхнии, скоро ще видите невероятна промяна в тялото си.

2. Подобрява вида на кожата

Толкова е лесно да направите скраб за лице и тяло в домашни условия. Естествената пясъчна текстура на джинджифила е фантастичен начин да се отървете от мъртвите клетки на кожата. Опитайте да го смесите с плътен мед и да се наслаждавате на божествения аромат, както и на енергията, с която ще ви зареди.

Джинджифилът е притежава мощни противовъзпалителни средства, които помагат за успокояването на кожата. Също така насърчава кръвообращението. Хората, страдащи от екзема, знаят, че добавянето на няколко капки етерично масло от джинджифил в зехтин е особено успокояващо за техния проблем.

Освен това джинджеролът - супермощният антиоксидант в джинджифила, се опълчва доста качествено на петна, белези и старчески петна. Смесете малко количество прясно настърган джинджифил с малко натрошен лед и и нанасяйте върху проблемните зони веднъж седмично.

3. Облекчава болката

Следващият път, когато имате мускулна треска или сте спали в неудобно положение, добавете малко количество етерично масло от джинджифил във ваната. Може дори да направите компрес от леко затоплен и пасиран джинджифил директно върху засегнатата зона. Приемането на чаена лъжичка джинджифил на прах в началото на менструалния цикъл намалява болката.

4. Грижа за косата

Тънка коса? Пърхот? Забравете за шампоаните, пълни с шампоани. Естествените сили на джинджифила ще ви помогнат да получите невероятна, дебела и здрава коса. Смесете малко настърган джинджифил и вода в бутилка и пръскайте директно върху скалпа. Косата ви ще расте по-бързо и със сигурност ще стане по-дебела и по-здрава.

5. Срещу повдигане

Независимо дали страдате от сутрешно неразположение по време на бременност, имате проблеми с вестибуларния апарат или причината за вашето гадене е свързана с друго състояние, имате нужда от джинджифил в живота си. Това растение е доказало, че намалява както степента на неразположение, така и честотата на повръщане и е напълно естествен начин за облекчаване на гаденето.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X