Напишете дума/думи за търсене

Хората, родени в Годината на Прасето, са най-стабилните любовници

Панда се радва на прасенце в китайски зоопарк. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Пасват си най-добре с Тигрите, Козите и Зайците. Мъжете са истински джентълмени, а жените - съпруги мечта

Прасето, много тясно свързано с хората, често е смятано за тромаво, мързеливо и мръсно. Но научните изследвания показват, че тези животни са умни и много чисти. В планинските гори живеят диви свине, някои доста свирепи. Твърди се, че когато глигани вървят заедно, лидерът вдига опашката си, за да покаже, че той е водачът. Същото е и при хората, родени в Година на Глигана. Ако са шефове в някоя организация,

знаят как да

покажат, че са №1,

а понякога и действат доста произволно.

Родените в Година на Прасето могат да са гениални, много мили и това им помага да водят мирен и пълноценен живот.

Обикновено упорити, Прасетата не се притесняват да отстъпват, ако това ще върне мира. Обичат да споделят това, което имат.

Няма друг по-невинен, честен, почтен и гъвкав от тях. Внимателни и любезни, Прасетата са възпитани хора, които никога не биха измамили някого. Те не само искат да направят нещо, но и да го направят както трябва. Затова хората им се възхищават.

Прасетата са наивни и щедри, като че ли главната им цел е да помагат на другите. Това е причината, поради която мнозина искат да се възползват от тях. Не само защото е лесно да бъдат излъгани, но и защото смятат, че природата на всяко човешко същество е да бъде добро.

А когато става въпрос за приятелство, няма по-добри от тях. Ако трябва да им се подаде ръка, рядко искат помощ.

Като Маймуните имат интелектуални интереси и са склонни да учат непрекъснато. Дават всичко от себе си, за да поддържат добрия вкус. Искат само това, което е красиво. Няма кой да ги победи в стилното облекло и да разпознава като тях най-добрите храни. Прасетата са

луди по скъпи

ресторанти и

хубавото вино

Тъй като са винаги позитивни и весели, лесно печелят приятели. Ако не знаете как да се справите с нещо или се нуждаете от топла храна, обърнете се към Прасе и то ще ви помогне.

Тъй като са честни, очакват да им отвърнат със същото. Доверяват се на всеки, когото срещнат по пътя. Ако някой ги измами, ще го забравят на следващия ден, тъй като не задържат неприязън. Това обаче няма да трае вечно, накрая ще теглят чертата и страшно ще се ядосат. Привързани са към дома си и се нуждаят от комфорт, така че всеки да се чувства добре дошъл. Люшкат се между обсебване от работата и мързел. Затова в някои моменти дори не си чистят къщата, а в други я излъскват до блясък.

Внимават, когато започват да се влюбват, но забравят всякаква предпазливост, щом се ангажират с връзката. Прасетата са едни от най-стабилните любовници в китайския зодиак. Разбират партньорите си и знаят как да се оправят с тях. Няма значение колко са опитни, винаги впечатляват и са страшно чаровни. Тъй като се разбират с всички, обикновено са късметлии, когато става дума за любов и взаимоотношения.

Най-добре се разбират с Тигри, Кози и Зайци, а най-трудни са връзките им със Змии и Маймуни. 

РОНАЛД РЕЙГЪН
РОНАЛД РЕЙГЪН

Много популярни са сред противоположния пол и ценят приятелството над всичко. Верни са в любовта, но тъй като

се доверяват

твърде много,

често ги предават и заблуждават.

Смели, активни и понякога ревниви, Прасетата са страхотни професионалисти. Нуждаят се само от добра идея, преди да започнат проект и да станат най-ефективни в това, което правят.

Най-добрият бизнес за тях е ресторантьорството и всичко, свързано с храна. Имат развинтено въображение и могат да бъдат добри художници. Подходящи професии са учител, лекар, търговец, учен, певец, танцьор, ветеринар, градинар, интериорен дизайнер.

Тъй като са много търпеливи, началниците им поръчват най-важните задачи. А колегите ги харесват, защото са весели и правят дните в офиса по-ярки.

Мъжът Прасе е истински джентълмен, който иска само мир. Оценява приятелството и обича да има до себе си хора за цял живот. В любовта е директен и ефективен. Трудно му е да отказва.

Мис Пиги обича живота и никога не е стресирана. Има чувство за хумор и е елегантна. Нежна и любяща, много е харесвана от мъжете. Ориентирана е към семейството и е най-добрата съпруга, която човек може да има, защото никога не се оплаква от мъжа си.

Родени в Годината на Прасето

 
БОЙКО БОРИСОВ
БОЙКО БОРИСОВ
 
ДЖЪСТИН ТРЮДО
ДЖЪСТИН ТРЮДО
 
МАРАЯ КЕРИ
МАРАЯ КЕРИ
 
ХИЛАРИ КЛИНТЪН
ХИЛАРИ КЛИНТЪН
 
ЕЛТЪН ДЖОН
ЕЛТЪН ДЖОН
 
ДАЛАЙ ЛАМА
ДАЛАЙ ЛАМА
 
МИЛА КУНИС
МИЛА КУНИС
 
АЛЕН ДЕЛОН
АЛЕН ДЕЛОН
 
АСЕН БЛАТЕЧКИ
АСЕН БЛАТЕЧКИ
 
АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР
АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР

В Година на Прасето са родени още Хенри Форд, О Джей Симпсън, Тупак Шакур, Джулиан Асандж, Фара Фосет, Дейвид Летърман, Ейми Уайнхаус, Джон Макенроу, Пийт Сампрас, Илон Мъск, Лучано Павароти, Меджик Джонсън, Стивън Кинг, Саша Барън Коен, Карлос Сантана, Алис Купър, Рики Мартин, Юън Макгрегър, Кевин Спейси, Уинона Райдър, Браян Адамс, Сам Нийл, Камила Паркър-Боулс, Уди Алън, крал Салман, Глен Клоуз, Йохан Кройф, Паулу Коелю, Дилма Русеф, Пако де Лусия, Вал Килмър.

Сред българите, родени в Година на Прасето, са: Желю Желев, Любомир Левчев, Христо Явашев, Христо Бонев, Филип Трифонов, Явор Милушев, Жан Виденов, Васко Кръпката, Васил Божков, Мартина Вачкова, Красимир Радков, Соня Васи, Калина Сакскобургготска, Любомир Нейков, Александра Сърчаджиева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X