Напишете дума/думи за търсене

10 ранни знака, че любимият ще ти разбие сърцето

Правите се на някой друг

Винаги искаме да изглеждаме по-добре в очите на другите отколкото сме в действителност, затова сме склонни да преиначаваме истинската си същност. Това, разбира се, не може да продължи вечно. Рано или късно ни лъсват задните части. Освен това вярваме, че благородните ни дребни лъжи изобщо няма да повлияят на нашите отношения и че те ще ни помогнат да избегнем дребните конфликти.

Защо това е лошо: да пазиш тайни от любимия човек и да го лъжеш от самото начало, може само да създаде по-големи лъжи. Ако новата връзка се основава на лъжи, тя най-вероятно ще се разпадне съвсем скоро.

Как да го поправите: ключът към здравословните взаимоотношения включва честност, взаимно доверие, уважение и разбиране. Не че трябва да давате отчет за всяка минута от живота си, но не трябва умишлено да пазите в тайна нещо наистина важно и голямо.

Опитвате се да контролирате партньора си

Опитите да се поеме контрол над живота на партньора обикновено е знак, че имате сериозни проблеми с доверието. Тук неизбежно се появява ревността и усилията да контролирате поведението на любимия.

Защо това е лошо: ако искате да контролирате или коментирате всеки ход и действие на човека до вас, той може да се възпротиви срещу опитите ви да ограничите неговия добре установен личен свят и да елиминирате нещата, които са важни за него. В резултат на това е възможно скоро да го изгубите.

Как да го поправите: не изпращайте през два часа съобщения на партньора си, любопитствайки какво прави. И не взривявайте телефона му всеки път, когато не не ви върне отговор на секундата.

Игнорирате основните различия

Еднакви основни ценности са изключително важни за дълготрайните и здравословни отношения. Въпреки това повечето хора ги пренебрегват в началото на връзката и съжаляват за това по-късно. Неща като религия, морал, семейство, приятели, кариера и пари придават силует на нашите личности и не бива да бъдат разглеждани с лека ръка.

Защо това е лошо: въпреки че харесвате една и съща музика и обичате да прекарвате време във взаимната си компания, подобни неща по-скоро може да си причислят към интересите ви, но не и към твърда основа за еднакъв мироглед.

Ако откриете големи различия между собствените си ценности и тези на партньора връзката ви няма да сработи.

Как да го поправите: За да предотвратите разочарованието в следващите фази на вашите взаимоотношения и да не губите времето си за любов без бъдеще, отделете малко време, за да обсъдите тези неща, преди да продължите напред.

Прекалено сте вкопчени в другия

Когато става въпрос за нова връзка, винаги се опитваме да изградим силна връзка с другия. Това означава, че може да рискувате да станете твърде нуждаещи се от него или да се вкопчите в новия си партньор и да искате да прекарвате всяка свободна секунда заедно.

Защо това е лошо: да не давате на партньора да диша без вас, това само ще създаде пропаст между вас. Никой не иска да се чувства задушаван. Това може да доведе до неочаквано поведение от негова страна, включително изневяра.

Как да го поправите: Хората се нуждаят от пространство и вие трябва да го разберете. Така че, ако наистина искате връзката ви да работи в дългосрочен план, продължавайте да бъдете увереният и независим човек, който сте били винаги. преди да се срещнете с партньора си.

Бързате прекалено много

Новите взаимоотношения може да се движат със светлинна скорост. Първо усещате пеперуди в стомаха си всеки път, когато сте с този нов специален човек, а не след дълго вече фантазирате за общото си бъдеще. Но ако започнете да си представяте бъдещите си деца, домашни любимци и къщата, в която ще живеете щастливо след сватбата, натиснете спирачката.

Защо това е лошо: Това може да окаже ненужен натиск върху новите отношения, а партньорът ви да се изплаши и плюе на петите. Освен това твърде бързото придвижване във връзката може да ви накара да пропуснете всички малки неща, на които може да се насладите в началото на връзката.

Как да го поправите: не пропускайте определени стъпки във връзката. Всички те са необходими, за да може наистина да се опознаете. Първата ви нощ, първата целувка, първият спор, първото пътуване извън града - насладете се на всяко едно преживяване, докато откривате скритите страни на любимия си.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X