Напишете дума/думи за търсене

Галин и Лидия заедно

2.5 млн. гледания събра за броени дни “Няма да ми мине“ - новата песен на Галин и Лидия, в YouTube. Видеоклипът към общото парче на хитовия певец с младата и талантлива изпълнителка, която започва да се изявява още на 7-годишна възраст, се посрещна с изключителен интерес от меломаните и в момента е номер 1 в „Набиращи популярност“ в класацията на световната мрежа за видеообмен.

За добре свършената работа не закъсняха и коментарите в социалната мрежа: “Най-накрая! Любовна, красива и мелодична песен и клип с история! Ще е тотален хит!”, “Ретро звученето е перфектно! Много ми харесва. Една от топпесните за годината ще бъде!”, “Този път се впечатлих, браво, Галине! Успех с този проект. И се радвам, че помагаш на амбициозни, млади изпълнителки! Само напред и нагоре“, “Един изключителен проект направихте!“, “Лидия има страхотна бленда и добавена към гласа на Галин се получава нещо космическо. В това момиче има голям потенциал. Успех по пътя нагоре!”, “Определено е любовната песен на сезона! Текстът е невероятен, а видеото е професионално, изтънчено и разказващо история“, пишат някои от феновете.

Музиката към песента е на Галин и на Боби Павлов, аранжиментът е на Деян Асенов, а автори на текста са отново Галин и Станислава Василева. Режисьор на лентата е Стефан Маринов – Buddubbaz Tape, оператор е Петко Андонов, а зад интересния сценарий на видеото стои самият Галин.

X