Напишете дума/думи за търсене

Тита пее за рождения ден на Галин

С шумно парти в столична дискотека попфолк звездата Галин отбеляза 28-я си рожден ден. Няколко сторита от личните профили на гостите в Инстаграм показаха как е протекъл купонът, продължил до малките часове на вечерта. От видеата се вижда как хиляди салфетки летят във въздуха, а гост-изпълнителката Тита поздравява няколко пъти рожденика.

Сред гостите е била и новата тийн звезда Десита, която върви с бясна скорост към върховете и вече има няколко съвместни проекта с Галин. Другото попълнение на музикалната му компания - Лидия, чието съвместно парче с Галин е абсолютен хит, също е била част от празника му. Като подарък за рождения му ден видеоклипът към песента им отбелязва 5 милиона преглеждания в PlanetaOfficial в YouTube за по-малко от месец от появата си. На купона са присъствали и моделът Даниел Георгиев, Кристина Борисова, Марина Балджиева, Горан Тодоров, стилистът Кристиан Пижов, Мартин Златански и много други.

Празничната маса в бара е била отрупана, а през цялата нощ момчетата на барабаните се навъртали около звездата на „Пайнер“ и вдигали градуса на насторението. Тематична е била и празничната торта, на която било изписано името на музикалната компания „Алфа Мюзик“, ръководена от Галин.

Любовта на феновете към изпълнителя е огромна и днес те правят празника му още по-специален, като засвидетелстват обичта си с куп хубави пожелания и изненади, разкриват от екипа му.

X