Напишете дума/думи за търсене

Децата на звездите и тяхното влияние в Instagram

Преди 20 години първата работа на родителите е била да направят спестовен влог на децата си, за да може отрочето им да има подсигурени средства за образованието си. Днес модата е друга - вече сред първите ангажименти са създаване на профил в инстаграм.

Дали тази тенденция е дори по-доходоносна от това докато навършиш 18 г., да имаш спестовен влог, поддържан от родителите ти? За голяма част от популярните деца на известни отговорът е “да!”.

Със създаването на инстаграм и неговото развиване започват да идват и предложенията за рекламни договори.

Популярните лица имат много фенове, а какво по-любопитно за тях от личния им живот и споделени моменти за семейството. Затова една част от звездите избират да споделят за първите трепети на децата си в социалните мрежи. Някои стигат и по-далеч, като правят профили на малчуганите, в които разказват за ежедневието им.

Със социалните мрежи се зароди и новата професия - инфлуенсър. Скоро даже беше включена думата

“инфлуенсър” в

обръщение на

папа Франциск

Той заяви, че макар Дева Мария да “не е излизала по социалните мрежи” и да “не е била инфлуенсър”, се е превърнала в жена, която много е повлияла на историята. Така той акцентира, че не е нужно хората да са постоянно в “мрежата, за да се чувстваш признат и обичан”.

Популярни деца на известни също могат да се нарекат инфлуенсъри - те имат милиони последователи и в профилите си рекламират различни продукти.

На едно от челните места на класацията по популярност е синът на Дейвид Бекам - Бруклин. В неговия инстаграм той споделя снимки заради хобито си - фотография, и понякога прави реклама на модната линия на неговата майка - Виктория. Това явно е успешна формула, защото го следват 11,9 млн.

Дъщерята на попиконата Майкъл Джексън - Парис, също е доста популярна с 3,5 млн. последователи. Тя споделя и лични снимки, на които целува гаджето си.

Дъщерята на актьора Уил Смит - Йелоу, споделя в профила свои рисунки и клипове как пее.

Бруклин Бекам споделя снимки със своята приятелка.          СНИМКИ: СКРИЙНШОТ ОТ ИНСТАГРАМ
Бруклин Бекам споделя снимки със своята приятелка. СНИМКИ: СКРИЙНШОТ ОТ ИНСТАГРАМ

Синът на диджей Калед - Асад Калед, има 1,9 млн. последователи в “Инстаграм”. Той е рекламно лице на маратонки и дори има собствена линия JordanxAsahd, предлагани от компанията Foot locker.

Дъщерята на Джони Деп, която се казва Лили, също може да се похвали с много последователи в Инстаграм - над 3,3 млн., защото нейните фенове могат да я открият само в тази социална мрежа.

Дъщерята на Уил Смит споделя свои рисунки.
Дъщерята на Уил Смит споделя свои рисунки.

Много от холивудските критици определят Ава Филипе като копие на своята майка - Рийз Уидърспун. Макар не много активна в инстаграм, тя е успяла да спечели над 700 хил. последователи.

Дъщерята на рапъра Еминем - Хейли, също е популярна в инстаграм с над 1,5 последователи. В профила си тя

споделя снимки

от пътувания и

екзотични места

Известните спортисти също са в крак с тенденциите. 3-годишният син на плувеца Майкъл Фелпс - Бумър, също е доста популярен в социалните мрежи. Родителите му споделят снимки от неговото ежедневие.

Тенесистката Серина Уилямс също е сред звездните родители, чиито деца имат профил в социалната мрежа. Бебето Алексис Олимпиа също се радва на много последователи.

Детето на Богданска и Петканов с повече фенове от това на Бекам 

Българското бебе Габриел Петканов има повече последователи в инстаграм от дъщерята на футболиста Дейвид Бекам - Харпър Севън.

Популярният малчуган, роден в България, има профил в социалната мрежа още от раждането си. Това са решили неговите родители инслуенсърите Александра и Даниел Петканова, разказа гордият татко.

Лили Деп качва и по-провокативни снимки.
Лили Деп качва и по-провокативни снимки.

Часове след появяването на Габриел щастливите родители споделиха първите снимки на малчугана в инстаграм.

“С по-различни разбирания сме и това стриктно вярване, че бебето не трябва да се показва 40 дни след раждането, за нас е тотално обременяване”, обяснява още Петканов заради коментари, че не трябва да се публикуват снимки толкова рано.

Гордият татко казва още, че профилът в инстаграм не е вечен, ако в даден момент решат - винаги могат да го закрият, защото “профилът не е нещо завинаги”.

Още по време на бременността на неговата половинка двойката споделяше със своите последователи моменти от вълнуващите 9 месеца. Дори потърсиха мнения за техния наследник.

Младото семейство разказва, че не се чувства притеснено от това, че така допускат непознати в личния си свят. “Ние виреем в свръхсоциална среда”, разказва инфлуенсърът.

Понякога дори се случвало да са навън и непознати да ги спират и да питат как е малчуганът. Младото семейство също получава и положителна енергия от своите последователи.

От края на януари досега Габриел вече има 88,8 хиляди последователи в инстаграм. Така той успява да изпревари по популярност в социалната мреца дъщерята на футболиста Дейвид Бекам. Нейният фен акаунт има 84,6 хиляди последователи.

С 88,8 хил. последователи Габриел може да събуди завист в доста девойки и младежи.
С 88,8 хил. последователи Габриел може да събуди завист в доста девойки и младежи.

С толкова много последователи младият Петканов спокойно може да се нарече “инфлуенсър” и да събуди лека завист в много девойки и младежи, мечтаещи за популярност в социалните мрежи.

Родителите му разказват, че дори вече са имали предложения да бъде рекламно лице, но те още не са го включили към платени реклами.

Петканов смята, че могат да дадат достъп на малчугана в профила му, когато вече е в тийнейджърските си години.

Дъщерята на Бекам има 84,6 хил. последователи.
Дъщерята на Бекам има 84,6 хил. последователи.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X