Напишете дума/думи за търсене

Ще кръсти ли принц Хари сина си на кон?

На 6 май принц Хари оповести пред телевизионни камери в Уиндзор раждането на сина си. 34-годишният баща обяви това пред конюшните на замъка. На заден план се виждаше как два коня повдигат главите си. Великобритания и света все още се вълнуват от подробностите около раждането на кралското бебе - почитатели на Хари и Меган очакват негови снимки и кое ще бъде името, което то ще носи.

Кралските наблодатели откриват ключ към името на бебето в избора на Хари да се появи пред конюшните. Те смятат, че бебето вероятно ще носи някое от имената на жребците, попаднали в кадър - Джордж и сър Джон.

Първородният син обаче на херцозите на Кеймбридж - Уилям и Кейт, е Джордж, което означава, че Хари едва ли ще избере същото име за своето дете, коментира "Сън".

Кралското име Джон обаче все още не е избирано от членовете на съвременното кралско семейство, което означава, че може да бъде добър избор за Меган и Хари.

Застанал пред конюшните, Хари обяви - "Все още мислим имена".

"Бебето малко закъсня, така че имахме малко време да помислим за това, но все още предстои", каза още британският престолонаследник.

"Ще се видим с вас след два дни, както е планирано, тогава всички ще могат да видят бебето", посочи още той.

Снимки: Ройтерс
Снимки: Ройтерс
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X